En. Nazir

Happy 33rd Birthday Babah!

Saturday, February 09, 2013




HAPPY 33RD BIRTHDAY BABAH

We love u so much!

Semoga babah dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki untuk family kecil kita..
(sorry la ummi bagi ayat yang sama setiap tahun ;))

Semoga Allah ampunkan segala  dosa2 babah..

Semoga babah berjaya dunia akhirat..

Semoga babah jadi anak, suami dan bapa yang soleh..

Semoga apa yang diimpikan menjadi kenyataan..

Esok kita makan beso ye..

Sorry tahun ni wish tak berapa nak kreatif.. (macam la before ni kreatif sangat)

 faham2 je la kan ummi tengah weng2.. :)

nak taip entry last minutes ni pun budak conet ni kacau..

hadiah paling berharga ummi bagi bulan 9 eh..

tungguuuuuuuuuuuuu :)



p/s untuk mak mertua tersayang.. terima kasih sekali lagi kerana melahirkan imam saya.. ;)

p/p/s happy birthday juga untuk bakal besan aka bakal mak mertua ilham ;) mama jijie othman.. semoga sentiasa dirahmati Allah..

You Might Also Like

1 Th♥ught (s)

  1. akak,nk mtk akak advertise kn blog sye..anta email kt akak,x reply pun..huhu..nk byr pkai ape ni?

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!