My Hero Kechik - Ilham Syahmi

YB Ilham In Action! ;)

Tuesday, February 05, 2013


hai..hai..hai..
assalamualaikum..
puan belog kembali lagi.. :)

ni nak tayang gambar hero kechik kita ni..
hadoiiii.. makin besar makin macam2 aksi..
peramah ikut siapa la ni kan..
semua orang dia nak angkat tangan..
babah hon2 tin2 pon2 kat orang tepi jalan..
dia kat dalam kereta yang tolong angkat tangan..

ni gambar di suatu petang ummi malas masak..
kami makan kat pak adam corner..
seboleh2 tak nak duduk diam2..
nak juga merayau mentang2 dah ada kaki..
sekali ummi dan babah perhatikan je gelagat dia..
sambil tergelak2 ummi cakap kat babah..
"tengok hero kechik awak tu.. dah macam YB melawat kawasan"

nahhhh.. let the pictures do the talking! ;)

**ummi sila senyap2 jek ye**

YB Ilham In Action!
;)















last2 kat ummi pun dia angkat tangan..
mudah2an anak ummi dan babah ni peramah sampai akhir hayat ye..
hidup jangan sombong2.. Allah tak suka :)
ok.. tunggu next entry..
nak bagi seperais kat readers blog chokia ummi ilham ni
stay tuned! ;)


You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. huk aloh..bargaye sungguh YB kecik nie..

    ReplyDelete
  2. hehehe..bgaya la auntie zaza..hehehe

    ReplyDelete
  3. eh sama.. betul anak saya si Syahmi tu pun bukan main suke mengangkat tgn bagai..pastu babai manjang je bila dok dlm kete..sampai lalu sebelah org bawak moto pun siap babai2.. sampai terteleng2 tgk org tu klu tak babai balik...hahahhaha

    ReplyDelete
  4. hahahaha..same la syahmi kite ek..tlbih peramah...hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!