En. Nazir

090213 Babah's Birthday Celebration @ Kenny Rogers Roasters

Monday, March 04, 2013


cerita bulan lepas..
celebrate birthday babah yang ke 33..
dah tua kan babah ilham..
ummi je maintain muda :p

mula2 plan nak makan beramai2 kat tanjung piai..
sekali fikir2 ummi ni dah la kepala weng2..
rasa membayangkan perjalanan ke sana..
lepas tu babah kata takut ummi tak sesuai makanan sana..
terus tukar fikiran..
nak belanja babah dan adik2 kat restoran my friend, kempas..
sekali sampai2 tengok macam dah tak semeriah dulu..
suram dan menscarykan :p
terus call dorang supaya stay kat jusco jek..
actually dorang kena kerah beli kek untuk babah..hehehe
last choice..kami celebrate kat Kenny Rogers Roasters je la..
sorry babah..otak ummi jem..
tak de idea nak makan kat mana..
birthday ummi nanti ummi fikir tempat yang best2 eh..
ehhhh??? nak ngelat cara ;)




white dark choc cheese cake...
cake adalah pilihan tekak ummi.. hehehe




tengok arrow tu..
itu kerja hero kechik saya..
tak sabar nak tunggu babah potong kek..
last2 dia cucuk kek tu..




ummi dengan yang lain beriya nyanyikan untuk babah..
ilham heran kot..apa ummi ni tepuk2 tangan.. :p
dalam hati..cepatlah bah..
nak makan kek ni..
hehehe..




ar gasak..mak tengok kelain..
anak kelain bapak kelain..
baby stay diam2 ye..
ummi tolong makankan..
:)




mama cu n papa cu tengah tabah tunggu makanan..
hero beso melayan hero kechik makan kek..
makan nak sendiri jek..tak suka dah ummi suap2..




mommy ngah n ankel derus..
kan main syok lagi makan kek kan mami..

lepas makan..
duduk lepak2 kat luar..




tengoklah tu..
dah tak nak berpimpin dengan babah..
nak berdikari kononnya..




haaa padan muka kena tinggal..hehehe

untuk babah..
semoga berpuas hati dengan small celebration dari kami..
apa2 terkurang ummi mintak maaf ye..
next year kita celebrate berempat pulak..

:)


p/s ok.. semput..nak siapkan draft entry yang berduyun..

p/p/s semoga bff saya Mummy Dasy.. selamat melahirkan bayi ke 4..

p/p/p/s #prayforsabah.. semoga Allah melindungi semua rakyat Malaysia terutamanya rakyat Sabah..dan semoga wira2 negara kita yang terkorban ditempatkan dikalangan para syuhada yang syahid..amin

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!