Pregnancy

1st SCOG @ Hospital Sultanah Aminah Ditemani Encik Babah ;)

Tuesday, May 14, 2013

**Scheduled Entry**

 

sampai HSA idok ler pagi buta sangat..

maklumlah En. Nazir kerja malam..

kena tunggu dia balik..

tapi saya dah siap2 pesan kena sampai before 8.30 am..

 

IMG_20130329_084347

 

ok nombor giliran yang tak berapa nak awal juga la..

my lucky number.. 27..

kalau kat KKGP.. selagi tak dapat nombor 40 ke atas..

bukanlah Hernee namanya Smile with tongue out

 

C360_2013-05-07-07-44-07-252

 

ni result scan..

EDD sudah jadi 23/9/13 pulak..

adoiiiiiiii asyik bertukar2 lagi.. camano ni?

berapa lama mak nak membuyong ni?? Smile with tongue out

baby macam biasa tersangatlah aktif..

sangat2 berbeza masa preggykan abang ilham..

ilham aktif juga.. tapi ilham lagi sorang ni lagi aktif..

 

C360_2013-05-07-07-44-20-254

 

masuk bilik doctor..

doctor pun macam kurang meyakinkan..

doctor muda.. seriously kurang meyakin..

dia duk belek2 buku merah..

lepas macam tak konfiden nak bagi EDD sebenar..

last2.. dia senaraikan EDD yg ada.. 9/9.. 11/9.. 19/9.. 23/9..

fikir2 punya fikir..

tanya pendapat doctor sebelah..

dorang setuju letak EDD 19/9/13..

saya pasrah je la..

yang penting dah lepas raya kan..

maknanya sempat lagi beraya sakan..

sambil makan ketupat rendang lodeh mahu pun ayam masak merah..

yummehhhh..sedap sekali..

nanti 8 bulan dia suruh datang SCOG lagi..

Surprised smile

 

mana babah ilham time2 ummi tunggu turn?

cisssssssssss..

setelah dia bekalkan ummi dengan 2 keping epok2 dan roti..

dia pergi skodeng player2 JDT tengah training kat padang seri gelam..

 

8562_610854172276182_751450693_n

 

tau2.. nampak dia update gambar je kat fb..

tak pe lah..tak kisah pun..

kalau dia tercongok kat O&G tu pun teramatlah boringnya..

ummi pun duk layan boboiboy kat tv3..pengubat rasa boring..

sambil layan2 fb..

lepas siap2 semua bergegas balik..

kebetulan memang ambil cuti..

sempat juga la restock barang shaklee..

dan teman babah ambil album customer..

sampai rumah zzzzzzzzzz dengan jayanya..

Smile

 

ok.. next!

Be right back

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!