Me

3.30 am Budak Mata Bulat Yang Sepet Masih Segar Bugar :)

Monday, May 06, 2013

 

C360_2013-05-06-02-50-46-930

 

ummi layan astro awani nak tahu keputusan PRU13..

nak konfemkan juga cuti ke tak esoknya..

almaklumlah.. ibu zura balik kampung..

kalau cuti alhamdulillah..

tak payah susahkan mamacu dan mami ngah untuk jaga ilham..

babah? dah tak larat.. dia dah belayar dulu..

 

C360_2013-05-06-02-49-21-585

 

apa dia buat?

haaaa dia melayan video2 masa dia kecik kat henpon..

sambil berangan nak jadi baby semula..

Nerd smile

 

C360_2013-05-06-02-50-17-211

 

tengok tu bukan main tekun lagi kan..

sekejap2 sebut nak mamam..

lapar la tu berjaga..

padahal on the way balik dari Senggarang dia dah tidur..

sekali boleh pulak terjaga semula..

aiseymannnnn..

 

C360_2013-05-06-02-51-33-313

 

ummi suruh buat “peace”

tapi macam biasa la..peace ke laut dia tu..

 

bila dah rasa konfem2 tak de pengumuman cuti..

maka dengan pasrahnya kami berdua masuk tidur..

walaupun ilham dipaksa tidur..hahaha

 

alhamdulillah terjaga 6.30am..

walau tak cukup tidur tapi terjaga dengan keadaan segar bugar..

tak mengantuk langsung.. magik sekali..

mungkin sebab “berita gelang patah”

Crying face

 

hasilnya..

sampai opis kan main awal lagi sedara sedari..

babah dah berdezup pergi dulu semput nyawa nak bersiap cepat saing dia..

ummi dengan ikhsan mamacu dan mami ngah hantar ke opis..

awal pagi muka tak mengantuk sangat..

amekawwwww..after lunch..

perut dah kenyang..

mata macam ada batu bergayut..

Sleepy smile

 

C360_2013-05-06-15-31-33-063[1]

 

ngantuk wehhhhhh..

macam nak sembunyi bawah meja sambil tidur..

pukul 5.30pm baru bangun..

balik nak balun tidur la..

babah.. cuti masak hari ni boleh tak?

lalalalalalalala..

Just kidding

 

p/s: eh apasal ummi ilham rajin benor ngapdet belog ni.. entah hek..mabuk kot Smile with tongue out

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!