Me

Alhamdulillah Untuk Tahun Ke 23.. Aehh.. Salah2 Tahun Ke 32 ;)

Thursday, May 16, 2013

alhamdulillah masih bernafas..

masih berpeluang berbakti pada suami, anak dan family..

masih berkesempatan menjadi pekerja walau bukan pekerja contoh..

masih berpeluang bangun pagi masak2 untuk hero kecik..

masih berpeluang mengendong baby dalam perut ni.. ke hulu ke hilir..

alhamdulillah..

alhamdulillah..

alhamdulillah..

Red lips

 

thanks mak ayah..

melahirkan dan membesarkan anakmu ini..

belum puas rasanya membalas jasa..

tak terbalas.. Crying face

thanks babah ilham..

melayan kerenah ummi ilham..

yang banyak ragam ni..

macam air pasang surut kat laut..

thanks sebab bagi kepercayaan untuk jadi ibu kepada anak2 babah..

thanks ilham dan baby..

sebab bagi ummi peluang jadi ibu kalian..

walaupun ummi tahu ummi bukan ibu yang sempurna..

ketahuilah anak2ku..

ummi akan cuba buat yang terbaik..

ummi takkan sia2kan amanah yang Allah bagi pada ummi..

doakan ummi diberi kekuatan untuk menyusukan anak2 ummi ye..

 

ok..

ni muka orang 23 tahun..

aehhh salah lagi.. 32 tahun lah..

jangan perasan boleh tak ummi..

dah tua dah ummi ilham kan..

tapi jiwa muda lagi ni camane?

Smile with tongue out

 

C360_2013-05-16-10-17-39-187

 

ni muka gumbira tau..

bukan muka boring..

gumbira sebab..

bangun pagi nampak ada something atas robok solek..

taraaaaaaaaaaaaaa..

 

C360_2013-05-16-07-59-36-116

 

seutas jam tangan untuk ummi Winking smile

**poyo pulak rasa siap “seutas” bagai.. well.. ex-cikgu bm** Smile with tongue out

thanks babah for the present..

ummi suka.. lagi2 bila tengok kaler pink2 tu kan..

hei2..

hari tu dia bagi statement macam ni tau..

dah2.. la mi.. dah tua.. tak payah la nak pink2 sangat.. erkkkkkkkkkk.. ciskek statement dia kan.. ni dia belikan pulak kaler feveret ummi tu.. hehehe.. nampaknya babah redho dapat wife penggemar tegar kaler pink.. kalo boleh satu rumah nak di pinkkan tapi takut babah n ilham mabuk pink pulak kang Rolling on the floor laughing lalalalalalala..

 

C360_2013-05-16-07-58-08-544

 

babah bagi jam tangan sebab jam tangan yang babah bagi dulu..

dahhhhh..dahhhhh..dah tak hidup..

bateri habis kot.. alang kepalang dapat yang baru..

tapi malangnya..

longgar pulak bila ummi pakai..

jadi..babah kena la pergi semula kedai potong sikit..ekeke

bukti kukuh..ummi tak la segemok mana kan kan..

still longgar lagi pakai jam ni..

yeay! **sedapkan hati sendiri.. lalalala**

thanks again babah!

sila penuhkan poket..

malam ni ummi nak makan sedap

Hot smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!