Pregnancy

Check Up 4 Months ;)

Tuesday, May 14, 2013

**Scheduled Entry**

 

masih di KKGP..

almaklumlah history c-section dan gugur 4 kali..

jadi kenalah menghadap doctor every month..

 

C360_2013-05-07-07-43-38-191

 

berat naik 1 kg jek..

dari 57 kg ke 58 kg..

doctor soal2 pasal SCOG..

next SCOG appointment dorang akan bagitau..

 

C360_2013-05-07-07-43-53-960

 

doctor tanya ubat apa awak biasa dapat?

saya sebut lah acid folic..vitamin b.. vitamin c.. bla bla bla..

**dengan gaya yang tak berapa nak bersemangat**

sekali doctor ni boleh bagi ceramah free plak..

dia siap tengok kerja kat mana.. kelulusan apa..

siap cakap u kena tahu ubat apa u makan..

aikkkk???? saya salah sebut ke???

kita sekarang ada kempen “kenali ubat anda”

u jangan makan tanpa tahu apa nama ubat..

adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

doctor.. for your info.. i tak pernah ambil ubat klinik..

bukan menyombong.. biarlah ubat tu bagi kat orang lain..

sebab sepanjang preggy ni i memang consume produk shaklee..

isyhhhhhhhhhh..kalaulah boleh jawab macam tu..

tapi mulut terkunci.. malas nak menjawab Smile with tongue out

 

C360_2013-05-07-07-44-34-173

 

the best part is..

next check up tak perlu berhiruk pikuk kat KKGP..

check up kat klinik desa paya mengkuang jek.. yeay!

kebetulan check up ilham, babah yang bawa..

suruh dia set siap2 dengan nurse sana untuk set date yang sama 13/5..

senang tak payah ummi nak time offf berkali2 sebulan..

Smile

 

ok gambar adik baby ni masa check up 30/4 kat khor & loh..

hamboiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

baby ni aktif benor.. dah 2 kali tunjuk jantina..

tak payah nak sorok2 dengan ummi, babah n abang ilham lagi..

dah konfem boboiboy..

tambah geng bergasak abang ilham n babah..

tambah body guard ummi..

ummi juga yang tak ada geng nak pakai baju pink..

 

C360_2013-05-07-19-20-03-472

 

tengok tu..

dia tengah syok hisap jari tau masa ni..

geramnya..sambil flying kick kat ummi..

bertuah punya anak kan.. hehehe

abang ilham bila ditunjuk baby ni..

dia buat2 tak nak tengok..

alahaiiii jangan jeles la abang..

ummi sayang dua2..

dua2 pun anak syurga ummi..

 

ok..

next cerita check up 5 months pulak..

sambil2 timbang abang ilham yang cikedingdang tu..

stay tuned!

 

p/s: marathon update nampaknya kan.. nak settlekan cerita check up ni.. yang rasa annoying sila tak payah baca.. Nerd smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!