Fun On The Blog!

Wednesday, May 15, 2013

C360_2013-05-15-11-58-26-665

Source: The Star Wednesday 15 May 2013

 

Kalau tenung betul2 anda akan nampak 3 perkataan..

“HERNEE BILA TUA”

agak2 tu kerja siapa????

itulah kerja tak berapa mulia si wan zul..

dia kata.. ni gambar kau masa tua..

 

Agak2nyalah kan..

saya masih aktif blogging ke tak ek masa tua nanti..

ada lagi ke blog2 saya ni kan..

harap2 masih ada lagi la..

kalau saya tak mampu nak berblogging..

saya harap anak cucu dapat warisi..

chewahhhhhhhhhhhhhh..

angan2 setinggi langit..

wait n see..

wujud lagikah belog kesayangan saya ni..

http://herneenazir.com

http://herneenazir.blogspot.com

mudah2an masih wujud untuk share cerita suka duka hidup

keluarga kecil saya Red lips

 

p/s: ilhamsssssss.. tolong eh update blog ummi kalau ummi dah tak larat nanti.. duit nuffnang tu nanti ilham ambil la.. Smile with tongue out

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!