Ilham Mommy And Baby Shop

Jom Singgah Kedai Kecil Berwarna Pink.. Ilham Mommy & Baby Shop @ Taman Nusa Perintis 2, Gelang Patah, Johor.

Monday, May 13, 2013

Kedai kecil saya ni dah beroperasi selama 7 bulan..

berkongsi perniagaan dengan adik kedua saya, Anna Fauziana..

tapi saya jarang2 expose that’s why ada yang tak tahu.. Hot smile

kedai ni diilhamkan dari nama anak saya “Ilham Syahmi”

umminya dengan suka suki hati telah mengambil nama dia untuk kegunaan berniaga..

ampunkan ummi ilham Smile with tongue out

don’t worry.. nanti ummi bagi royalti..

tak pun bagi ilham FREE baju/ seluar/ kasut or anything yang ummi jual..

for the whole of your life.. ok tak? Winking smile

 

C360_2013-05-12-12-00-05-987

 

oleh kerana saya pengyokong tegar “Susu Ibu”

jadi itulah antara sebab saya terpanggil untuk buka kedai kecil ni..

niat saya untuk memudahkan ibu2 menyusu mendapatkan keperluan menyusu..

kami menjual keperluan ibu mengandung, menyusu, dan pakaian kanak2..

kedai kecil je.. tak sebesar mana.. baru nak merangkak dalam dunia bisnes..

beroperasi juga secara online.. 24/7..

boleh jengah2 FB Fan Page kami.. Ilham Mommy & Baby Shop..

atau lawati blogshop kami Ilham Mommy & Baby Shop..

 

C360_2013-05-12-11-50-47-940

 

antara pakaian kanak2 yang kami jual..

kalau nak tengok update terkini..

bolehlah jengah FB page kami ye..

 

offer 1

 

sekarang pun sedang berlansungnya..

UMMI ILHAM’S BIRTHDAY SALES..

lagi banyak anda berbelanja..

lagi cerah peluang anda untuk memenangi “lucky draw” dari kami..

 

Ni antara “MOTHER’s DAY LELONG2” kami semalam..

antara items yang dilelong..

 

C360_2013-05-12-12-13-33-985

 

Cottong tight for your baby.. 0-6months..

2 dari kanan dah selamat di booked..

oppssss..abaikan salesboy yang tengah tolong ummi kira stock tu ye..

sibuk je belek2 busha..

nak cakap je la kan.. ummi bagi FOC! Winking smile

 

C360_2013-05-12-12-39-32-778

 

Last stock.. 2 pcs Carter’s for girls.. 2 years.. RM20 only!

 

C360_2013-05-12-12-48-41-702

 

Last stock.. Romper Polo Ralph Lauren (Size: 24 months).. RM25.. Grab now!!

haaaaa..kalau nak update terkini.. lelong2..

boleh LIKE page kami ye..

kalau dah beli2 baju cun2..

bolehlah singgah STUDIO KECIL BERWARNA HIJAU milik babah ilham & partner..

nak tengok hasil kerja babah.. boleh LIKE page dia ya.. Winking smile

 

ok last but least..

Come and visit our humble shop at below address:

Ilham Mommy & Baby Shop

No. 2A Medan Nusa Perintis 5,

Taman Nusa Perintis 2,

81550 Gelang Patah,

Johor.

(We are right above Dapur MS Corner formerly known as Restoran Marni)

OPENING HOURS:

Monday-Friday: 10.30 AM to 6.00 PM

Saturday: 11.00 AM to 6.00 PM

Sunday: Closed

PAYMENT METHOD:

Cash/ Bank Transfer

H/P: +6012-7669877 (Hernee) / 013-7933367 (Anna)

 

nak mencuba produk Shaklee??

pun boleh contact saya..

jangan2 malu2 jangan segan2..

meh singgah!

Be right back

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!