Dari Dapur Hernee Nazir

Yeay! Ummi Belikan Kita Meja Study.. :)

Monday, May 20, 2013

**Scheduled entry**

 

poyo jek tajuk kan..

ummi tak dera ilham study ye..

ni upah sebab ilham jadi body guard ummi sepanjang hari Sabtu..

teman ummi jumpa customer..

teman ummi lepak2 sambil check stok kat kedai..

teman ummi pergi cari free gift untuk customer shaklee..

haaa.. habuannya.. nahhh ummi belikan meja.. ABC.. 123..

murah jek.. tapi ikhlas untuk ilham..

Smile

 

C360_2013-05-18-12-23-15-393

 

ni body guard ummi & baby..

abang ilham bersama ummi yang semakin mengembang..

Hot smile

 

C360_2013-05-18-17-50-42-447

 

balik rumah dalam pukul 5pm..

ummi setting kan meja bersama kerusi dia yang mamacu belikan dulu..

sambil2 tu ummi buka kan vcd feveret ilham..

“Your Baby Can Read”

memang dia suka..

apa yang disebut dia ikut..

walaupun sebut kelaut..

tak pe ilham practice make perfect!

Thumbs up

 

umpan ilham dengan vcd..

ummi berkemas kat dapur..

sambil2 masak untuk makan malam..

ni je yang sempat ummi masak..

dengan kudrat yang ada..

 

C360_2013-05-18-20-38-46-615

 

siakap 3 rasa.. sayur kailan ikna masin..

ikan sepat masin baki yang ditabur atas kailan Smile with tongue out 

asal boleh je kan..

janji kami anak beranak kenyang..

janji babah dan ilham dapat merasa air tangan ummi..

alhamdulillah..

 

untuk bertenaga sepanjang hari..

sebelum start aktiviti..

pagi2.. ummi dah siap2 buat asndwich sardin..

untuk isi perut babah berfore kerja.. (gambar lupa nak snap)

ummi pun makan juga 2 keping kot Smile with tongue out

sambil2.. layan ESP + Strawberry Milk..

telan vita-lea dan vitamin B complex..

alhamdulillah kekal bertenaga..

 

248317_372158032893142_31955946_n

 

ni produk2 kesayangan ummi ilham..

ESP tu pun bakal2 jadi minuman kegemaran babah nampaknya..

sebab dia tak terasa kebagusan ESP..

nanti ummi nak share kat Hernee Nazir Vita Shop..

ok sempat beriklan kan..

untuk sesiapa yang nak mencuba produk shaklee..

boleh contact saya ye..

ada macam2 pakej menarik yang saya tawarkan..

jom jalan2 kat..

Blog.. Hernee Nazir Vita Shop

FB Fan Page.. Hernee Nazir Vita Shop

SMS/ Whatsapp/ We Chat @ 0127669877..

available 24/7 Smile

 

melalut dari cerita meja..

jadi promosi shaklee..

okbai!

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!