My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Dating Yang Direstui :p

Friday, June 21, 2013

abaikan tajuknya ye..

ummi yang over sebenarnya..

ilham tak de apa2 pun dengan teha..

teha malu2 ada la kan..

betul2 macam “Wanita Melayu Terakhir”

tapi masalahnya dia bukan malu2 kucing dengan ilham..

tapi dia malu2 kucing dengan babah..

aiyaaaaaaaakkkkk..

Nyah-Nyah

 

sebenarnya ummi dan mama jie plan nak breakfast sama2 kat warung poyot..

sekali mama jie dah sampai dulu tengok warung poyot tutup daaaa..

sian mama jie nak try soto poyot x dapat..

tak apa next time kita try..

lepas tu ummi pun ajak lepak la kat kedai papacu..

haaaa kiranya dating teha dan ilham bersaksikan kedai papacu.. Winking smile

 

IMG_20130601_101802

 

eceehhhhh.. malu2 anak dara mama jie ni..

 

IMG_20130601_101852

 

ilham pun kontrol macho lah konon..

duduk diam jek sebelum ni..

kalau tak, tak reti diam kan..

acting depan teha.. ekekeke..

mamacu sibuk juga nak jadi saksi..

layannnnnnnn..

 

IMG_20130601_102001

 

ni apa entah dia bebel kat ummi..

sampai teha pun jeling kat dia..hehehe

perut dah kenyang..

dah cukup tenaga dia ronda keliling kedai..

 

apa pun dating dorang ni kami restui.. ekeke..

padahal ummi dengan mama jie nak isi perut jek lebih..

anak pulak jadi mangsa..

next plan nak masak2 sesama..

tapi tak tahu la sempat ke tak sebelum dua2 meletop..

 

p/s mama jie in reading – camane ni plan masak2 kita?> jangan berbual poyo eh..hehehe Nyah-Nyah

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!