{Ramadhan Buffet 2013} New York Hotel, Johor Bahru

Thursday, June 13, 2013

Info sharing.. Smile

First entry pasal Ramadhan Buffet 2013..

Khas untuk readers herneenazir{dot}com

dapat forwarded email dari HR Department..

diorang share pakej Ramadhan buffet ni..

bukannya nak suruh ingat makan jek tau..

yang penting kedatangan Ramadhan tu untuk menambah amal ibadat sesama kita..

 

Ramadhan Buffet New York Hotel

 

Dear valued guest,


We are offering the Ramadhan Package for you, if there any enquiries, please don't hesitate to give us a call at 07-331 1588.


Come & Join Us for Ramadhan Buffet Dinner!!

 

RAMADHAN BUFFET DINNER

10 July -  7 August 2013

6.30 pm – 10.00 pm

Adult - RM60++

Children - RM30++ (4 – 12 years old)

HARI RAYA BUFFET HI-TEA

8 & 9 August 2013

12.00 pm – 4.00 pm

Adult: RM32++

Children - RM16++ (4 – 12 years old)

 

Ok.. dah boleh buat list ye bagi mereka yang suka berbuka diluar..

nanti saya update lagi info2 terbaru..

harap2 macam Hotel Suria dulu la kan promote dapat berbuka free.. Smile with tongue out

apa yang penting jangan mengikut nafsu ya masa berbuka..

 

p/s persediaan untuk bertenaga di bulan Ramadhan.. boleh try produk Shaklee “Set Mighty 3 Gems” Winking smile Hubungi saya untuk keterangan lanjut.. **sempat iklan jap**

 

mighty 3 gems

 

offer - Copy (6)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!