Ramadhan Al-Mubarak

{Ramadhan Buffet 2013} “Nostalgia Selera Kampung” @ Hotel Sentral, Johor Bahru

Monday, July 08, 2013

Meh sini rapat2..

Promo buffet ramadhan khas untuk anda..

Smile

 

buffet ramadhan 2

 

Buffet Ramadhan “Nostalgia Selera Kampung” @ Hotel Sentral, Johor Bahru

12 Julai – 5 Ogos 2013

 

Hidangan Istimewa:

“Roti Jala Durian”

 

Dewasa: RM45.00nett

Kanak-kanak : RM25.00nett

Warga Emas : RM35.00nett

Promosi : Beli 10 dewasa percuma 2

 

Promosi bilik serendah: RM118.00 nett

 

Aktiviti car boot sale untuk kelengkapan raya juga turut diadakan..

Ok nah ni map untuk ke Hotel Sentral, Johor Bahru formerly known s Naza Talyya Hotel (erkkk.. saya pun baru tahu sebenarnya Nerd smile)

 

Orang Johor sure dah mahirkan jalan2 kat bandar tu..

kalau sesat malu..

I don't know smile

 

hotel

 

hotel1

 

Untuk tempahan dan info lanjut sila hubungi..

07-222 7788

Encik Shaiful – 012-9883710

atau

Cik Laily - 012-315 3880

 

******************************************

 

Ok done untuk advertisement tahun ni.. Smile thanks En. Shaiful bagi peluang saya mempromosikan Buffet Ramadhan untuk tahun ni.. masuk tahun kedua.. tak sangka En. Shaiful contact lagi.. insyaAllah ada kelapangan saya akan datang berbuka kat sana ye.. ermmmmm.. tapi dalam pantang ni.. hmmmm mungkin datang tengok makanan je kot.. especially “roti jala durian” yang melelehkan air liur tu.. Winking smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!