Anniversary

5 Wonderful Years.. Alhamdulillah ;)

Wednesday, November 06, 2013

|scheduled entry|

 

2013-10-20 16.55.54

 

alhamdulillah 18 oktober 2013 genap 5 tahun usia perkahwinan kami..

syukur ya Allah.. 5 tahun yang penuh dugaan..

angan2 nak sambut 4 beranak tahun tak kesampaian..

Allah ada perancangan terbaik.. Smile

 

macam biasa tak sah rasanya kalau tak celebrate..

plan punya plan punya plan..

yok bah kita celebrate kat “Absolute Thai”

ummi memang tak pernah try kat situ..

babah je la pernah try..

dia kata best gila..

nak juga rasa gila tahap mana bestnya tu kan Smile with tongue out

 

kami ke absolute thai medini mall kami petang ahad tu..

 

2013-10-20 16.01.52

 

“hospitality with a heRed heartart”

 

2013-10-20 16.02.55

 

tengok gambar dah ngencessss..

camano? Don't tell anyone smile

 

2013-10-20 16.03.27

 

menu semua yang babah recommend..

kalau ikut tekak larong ummi ni..

semua pun nak order..

Eye rolling smile

 

2013-10-20 16.02.32

 

hero2 pujaan hati ummi..

 

2013-10-20 16.04.19

 

ummi pulak nak posing dengan budak berangan ni..

 

2013-10-20 16.04.07

 

pantang spec sengetkan..

takut sangat saham jatuh..hehehe

bila dah pakai spec jek terus tanya ummi n babah..

“bah.. eshem??” “mi.. eshem??”

ye hensem sayang..

tak hensem pun ummi tetap sayang..

biar tak hensem rupa..

janji perangai elok tau..

In love

 

ummi berdezup ke secret recipe..

beli la kek 2 slices buat syarat Birthday cake

sampai semula ke absolute thai..

makanan dah terhidang..

yummmmmmmmmmmssss!!

 

2013-10-20 16.17.20

 

siakap stim limau yang super power..

fuhhhhhh.. terangkat..

 

2013-10-20 16.17.30

 

baby kailan yang enak..

 

2013-10-20 16.18.57

 

kerabu mangga sedap gila..

ok..taip sedap pun air liur nak meleleh..

hahahaha..

 

2013-10-20 16.51.10

 

2013-10-20 16.17.15

 

seafood tomyum..

fuhh.. mantop sekali..

kalaulah dapat buat sesedap ni kat rumah..

perghhhhhhh..meleleh peluh makan..

 

yang best interior design menarik..

rasa aman sentosa duduk dalam restoran ni..

semakin banyak menu nak dimakan..

erkkkkkkkkkkk..

Sick smile

 

2013-10-20 16.50.17

2013-10-20 16.50.22

 

last sekali..

sebelum meneruskan misi berjalan2 seterusnya..

taraaaaaaaaa..

 

2013-10-20 16.57.53

 

pulut mangga yang super yummy..

serius sedap..

patutlah adik saya hari2 nak tapau..

hehehe..

 

overall memang sedap sesangat..

harga pun berpatutan dengan kualiti makanan..

konfem lepas ni datang lagi..

kan babah kan??kan??kan??

babah dah janji hari tu..

jangan buat2 lupa Nyah-Nyah

 

misi seterusnya..

babah janji nak bawak ilham pergi zoo johor..

sekali keluar dari absolute thai dah pukul 4 lebih..

pung pang pung pang.. dah pukul 5..

apalah maknanya kalau masuk 15 minit je kan..

zirafah pun dah nak tidur hahaha..

so lalu depan zoo jek lah..

 

ronda2 bandar.. pusing2 then balik..

semalam konon nak pergi zoo lagi..

sekali lepas makan2 kat galleria kotaraya..

hujan pun turun dengan jayanya..hehehe

sian ilham..

tak apa lah ilham..

Allah belum nak izinkan ilham pergi zoo..

next time kita pergi ya..

kata babah kalau pergi pun nanti..

macam babah n ummi jek yang buat lawatan sambil belajar..

sebabnya masuk kereta je.. ilham ngempeng terus tidur..

macamana nak ke zoo gitu? hehehe

 

ok next time ye sayang..

Send a kiss

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!