Dari Dapur Hernee Nazir

{DDHN} Random Cooking #7

Thursday, March 13, 2014

saja tayang menu2 lama yang tak sempat post kat blog..

2013-12-29-22-03-47_deco

20131229_200535

ikan pari masak lomak cili api

hajat hati nak letak belimbing..

tapi belimbing tak ada pulak jual kat kedai..

time tak teringin ada je berlonggok..

 

2014-01-31-11-39-58_deco

kue tiaw goreng untuk breakfast di hari cuti..

tu breakfast set untuk babah ilham..

 

2014-03-07-18-54-09_photo

sambal udang beso gabak..

guna chilli paste shaukat nur management..

sedap and recommended! Thumbs up

beli dengan kawan saya kak nurul..

nak order bagitau Winking smile

 

2014-03-07-18-22-54_photo

ni baru jek berapa hari lepas..

nyaman perut dapat makan udang besar dan sedap ni..hehehe

 

20140112_141602

asam pedas ikan siakap..sayur kobis goreng dengan sotong dalam tin.. Ummi Fried Chicken (UFC) Nyah-Nyah

 

sayur kobis goreng tu arwah mak suka masak dulu..

hmmmm.. sedap betul tekak rasa makan dengan nasi panas..

 

20140113_194435

ikan pari bakar..

**ada promo ESP setoet kat tepi tu..hehehe

 

20140113_194500

ilham’s favourite.. ketam aka atam (kamus ilham syahmi)

ketam rebus elok jek beratur tunggu giliran Smile

 

20140128_084652

salad ummi ilham yang sedang diet lah konon Flirt female

itu je nak tayang..

resepi tak payah kot..

sebab main campak lempar jek tu..

basic punya resepi..

yang penting ummi cooked with Red heart

 

tata! Who me?

 

#prayforMH370  semoga Allah permudahkan urusan mencari dan menyelamat.. penumpang dan crew penerbangan MAS..

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!