Shaklee

HN & Shaklee | New Distributor Training, 15 Mac 2014 @ New York Hotel, Johor Bahru

Thursday, March 20, 2014

IMG_20140315_104234

 

alhamdulillah dapat bersama2 menuntut ilmu dengan 3 orang anak Shaklee saya..

dida, nor dan sha..

walaupun mak dia bukan lagi “new distributor” Smile with tongue out

besar harapan saya mudah2an anak shaklee saya dapat memanfaatkan ilmu2 yang ada..

 

IMG-20140315-WA0027

saya semeja dengan dida..

 

IMG-20140315-WA0025

nor semeja dengan sha..

 

IMG-20140315-WA0030

trainer suruh listkan impian hidup dan minta sesiapa volunteer share kat depan..

saya pun poyo2 share kat depan..

saja je nak membina keyakinan diri..

kata nak jadi Master Hernee kan..

haruslah yakin dengan keboleham diri sendiri.. Winking smile

perlu ke saya share impian saya kat blog ni?

hehehehe.. tak payah kot..

tapi dalam list impian tu ni je saya nak share..

target saya..

nak jadi Working At Home Mom (WAHM) sebelum 2016

lagi satu yang sangat2 nak..

nak settlekan hutang PTPTN secepat mungkin..

dengan Shaklee insyaAllah impian saya akan terlaksana..

kena usaha dan kerja keras..

 

banyak ilmu kami dapat..

makan pun sedap belaka..

bila dah makan tu rasa ohoooo lecithin, alfalfa tolong aiiii..

ai dah terlebih makan Surprised smile

ni salah satu punca berat tak turun minggu lepas..

poyo nak salahkan makanan..

 

20140315_175143

 

lebih kurang jam 6 petang program tamat..

jom bergambar beramai2 buat kenangan..

 

20140315_175436

 

sebelum balik jom bergambar wahai anak2 mak..

alhamdulillah settle kisah menuntut ilmu basic business shaklee..

kalau anda nak menuntut ilmu yang sama..

jom saya bantu.

kami bekerja dalam satu team..

sharing is caring is loving..

psstttt.. anda akan dimasukkan ke dalam secret group kami..

semua ilmu berbisnes, marketing akan kami ajar dari A-Z..

jom! kearah Financial Freedom!

Money

anda juga boleh hubungi anak2 shaklee saya di atas

TurtleRashidah | 016-6630448 RainbowNorizan | 012-7631184 SnailSh. Norshalizawati | 019-7498307

 

JOM SERTAI KAMI DI GROUP “HEALTHY & WEALTHY TEAM”

 

For more info:

Hernee Samshudin | 886271

sms.whatsapp | 012-766987

ilhamvitamin.com

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!