Bento

#bentoilhamsyahmi | Bento 31 Mar-11 Apr 2014

Wednesday, April 16, 2014

31

#bentoilhamsyahmi 31Mac 2014

nasi love + ayamas goreng 4 ketul + sup telur bersayur

 

1

 

#bentoilhamsyahmi 1 April 2014

nasi fish, pou & angry bird lah sangat + ayam masak kicap berbrokoli & carrot

 

2

#bentoilhamsyahmi 2 April 2014

nasi fish, elephant tak sempat letak seaweed sebab budak conet nak ngempeng + sup ayam

3

#bentoilhamsyahmi 3 April 2014

nasi putih berhias carrot love & flower + ayamas goreng 4 ketul + sayur bayam masak air

 

4

#bentoilhamsyahmi 4 April 2014

nasi putih + ikan selar kuning masak singgang + telur dadar ikan berenang2 di atas nasi

 

7

#bentoilhamsyahmi 7 April 2014

nasi tak pasti rupa apa Smile with tongue out + ikan selar kuning goreng + sup sayur

 

8

#bentoilhamsyahmi 8 April 2014

nasi LRed heartVE + sup sayur bertelur + ayamas goreng 2 ketul

 

9

#bentoilhamsyahmi 9 April 2014

mee hoon sup sayur

 

#bentoilhamsyahmi 10 April 2014

tak sempat masak sebab ummi terbangun lambat Surprised smile

hamap ilham..

Sad smile

 

11

#bentoilhamsyahmi 11 April 2014

nasi sinchan tak cukup sifat.. sebabnya tertinggal kening.. patutlah pelik rupa hehehe + sup ikna siakap + brokoli + udang goreng kunyit

 

itu saja gabungan satu entry untuk 2 minggu..

penyakit M ummi ilham membiak..

nak post kat insta pun kemalasan..

apa lagi di group fb Kelab Bento Malaysia..

harap2 tak lama malas ni..

Flirt female

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!