BFF Ummi Ilham

Kompilasi Gathering Bersama Ex-housemate & Ex- classmate BCA UiTM Melaka

Thursday, April 17, 2014

cerita lama bercampur cerita baru hujung minggu lepas..

paling lama gathering iftar la..

perap sampai jadi jeruk pak ali Smile with tongue out

layankan je la ummi ilham bizilah konon..

 

Gathering Iftar Ramadhan 2013

 

bulan puasa tahun lepas kami berlima sempat berkumpul di M-Suite Hotel..

thanks emmy.. orang kuat M-Suites dia yang bersusah payah arrangekan iftar kami semua..

walaupun ummi ilham masa ni baru habis pantang kot tak silap.. shhhhhhh.. Send a kiss

orang lain single mingle.. saya bawa dua2 hero..

ekin bawak iman dan adik dia..

 

20130801_194720

 

maintain je mak2 dara ni kan..

 

20130801_205223

 

en.nazir ada

 

20130801_205918

 

ekin with iman, ajie, emmy and didie..

 

20130801_191622

 

mama syahmi & ummi syahmi Winking smile

 

20130801_200843

 

beriya iman makan..

 

20130801_202709

 

didie bersama air oren bodo..

 

20130801_205900

 

sakan gelak uolls..

 

20130801_205621

 

malu2 kena tenung dengan anak dara..

 

20130801_205656

 

dalam malu2 tu ada hati nak ngendeng gadget orang..

 

20130801_205811

20130801_205816

 

ummi ilham yang berangan nak ngorat iman..

ummi tau bukan ilham Be right back

 

20130801_205846

 

sempat gak bergambar dengan aunty emmy..

 

20130801_191024

20130801_191706

20130801_191719

 

bila tenung2 gambar babah 1 pun tak ada..

lepas tu terasa ilham masih kecik lagi pulak..

nak banding sekarang hehehe..

cepat dah anak ummi membesar..

 

Gathering December 2013

Masa ni linda datang JB anak beranak..

nak berjimba kat legoland..

stay rumah kami semalam..

sian tetamu sampai jam 2am..

esoknya kami keluar makan2 dengan emmy kat tip top ikan bakar..

memang tip top sampai tak sempat order banyak dah langsai..

sedih Sad smile

tapi dapat makan baby ketam.. ais jelly pun dah melegakan..

Thumbs up

 

IMG-20131228-WA0033

 

ummi, ilham dan family aunty emmy..

bila syahmi bertemu syahmi.. Winking smile

kami ditemani mamacu sebab babah kerja malam..

macam biasa mamacu jadi puan drebar..

 

IMG-20131228-WA0031

 

ni family aunty linda..

beriya mama linda ni berbual..

taqif dengan ayah dia relax jek hehehe..

 

IMG-20131228-WA0035

 

memacam rupa dia bagi..

lepas makan2 kami terus balik..

diorang ronda2 bazar karat..

 

next gathering..

masih lagi 3 keluarga ni..

yang lain dari jb kebizian hal keluarga masing2..

 

Gathering April 2014

awal2 linda dah inform yang dia n family nak turun jb..

kami pun discuss la lokasi mana nak menyantap..

pilih punya pilih.. kami setuju nak main masak2 kat kapten steamboat and grill..

kali ni linda stay kat suria hotel..

time dia datang jek babah ilham kerja malam..

maka macam biasa khidmat puan drebar untuk meneman diperlukan..

 

3 family jek..

boleh tahan meriahnya..

 

makan time Nerd smile

 

20140412_215310

20140412_215339

20140412_215417

 

muka kelaparan..hehehe

ke dah terlebih kenyang? hehehe

 

sebelum balik yok gambar kenangan..

 

20140412_225622

 

mana sempat jekkan mak2 orang ni..

 

20140412_225711

 

fefeeling anak dara jap..

tengok dua orang ni tak bawak anak2..

terus jek spontan ummi letak ilham hahaha..

 

20140412_225807

 

abang thaqif yang susah nak bergambar..

 

20140412_225830

 

beriya ni sebelum balik nak salam n cium ilham..

teringin nak adik tu mama linda oiii..

 

sebelum balik sempat lagi plan2 next gathering..

harap2 menjadi gathering raya kita ye..

kita hasut yang lain untuk join sekali..

termasuk si zambhi yang poyo tu..

Who me?

 

p/s semput juga menggabungkan 3 gathering dalam satu entry  Rolling on the floor laughing

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!