Blog

Full Story | Kelas Blog Green Nutrient Team

Monday, May 12, 2014

 

alhamdulillah settled aktiviti sabtu lepas. walaupun berdiskusi untuk persediaan kelas hanya di whatsapp, Allah permudahkan urusan kami untuk membantu mommy salwa merealisasikan “Kelas Blog Green Nutrient Team”

syukur!

program berlangsung di Fakulti Bio Sains & Kejuruteraan Perubatan, UTM Skudai bermula dari jam 0900 am hingga lebih kurang 5pm. padat dengan perkongsian ilmu dari pakcik dan makcik shaklee saya En. Muhammad Faiz Mohamed Saaid & isteri Puan Ainul Fadzilah

terima kasih daun keladi ya Smile

 

20140510_175328

 

ok jom kita jengah gambar2 yang sempat di snap.

 

20140510_102739

 

program kami biasanya memang mesra kanak2. tengok tu, mak ayah belajar, anak2 bahagia dengan aktiviti sendiri. saya tak bawa ilham, kesian takut dia penat nak menunggu. lagi pun ummi ilham kena fokus! Hot smile

 

20140510_144050

adik shaklee dan anak sedara shaklee saya Smile nazwa & nor..

 

20140510_144224

ni kak laila.. selama ni kami kenal dalam dunia blogging.. berkomen2 je.. kerana shaklee kami semakin kerap berjumpa menimba ilmu..

 

20140510_144246

bersama anak shaklee kak laila..

 

20140510_144307

siti noriza pun kawan2 blogging.. akhirnya bertemu kerana shaklee..

 

20140510_144401

orang tengah salin nota, kita sibuk selfie kan.. nadia adik beradik shaklee saya..

 

20140510_144110

tekun kan makcik ni salin nota..

 

20140510_144149

my mommy.. mommy salwa dan dhea adik beradik shaklee saya juga..

 

20140510_144059

makcik2 shaklee saya.. kak miah & sarah

 

20140510_144136

again.. siti dan kak laila..

 

20140510_144156

encik penjejak bayang suami kak miah & anak shaklee nya..

kagum dengan semangat uncle ni.. jauh dari indonesia..

tercabar saya kalau uncle ni update blog setiap hari..

Rolling on the floor laughing

 

20140510_173843

makcik2 pakcik2 shaklee tengah berdikusi..

 

alhamdulillah dapat ilmu berguna di hari sabtu. walaupun dah lama blogging, ada juga benda kadang2 yang saya tak tahu hehehe. thanks kepada semua yang terlibat dari kami AJK Kelas Blog GNT.

sedih tak sempat bergambar dengan peserta lain.

sebelum balik sempat bergambar dengan saki baki yang tinggal.

 

20140510_174103

dari kiri, dhea, ummi ilham, nazwa, mommy salwa, nadia, sara, kak miah, nurul & ainul.

 

dan bergambar dengan adik beradik shaklee kesayangan saya.

 

20140510_174211

sayang korang!

 

untuk anak cucu GNT, jangan lupa cabaran mommy salwa. 1 entry sehari sehingga 31 may 2014. maknanya kita kena buat 21 entry start semalam.. semoga dipermudahkan Smile

day 1day 2  done! Be right back

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!