Foods Review

Foods Review | Sambal Sreng Wak Nang & Sambal Gereh Mak Neng In Da Houseeee ;)

Friday, June 13, 2014

fuhhhhh..

akhirnya 2 minggu lepas dapat juga ambil stok dari Kak Maya..

lama kenal melalui blogging.. akhirnya dapat juga jumpa kakak manis ni..

actually dunia fotografi dan menemukan suami2 kami dulu..hehehe

sempat snap gambar dengan Kak Maya..

tapi menghormati permintaan tuan empunya badan..

gambarnya saya tak tayangkan di blog..

simpan buat kenangan sendiri Smile

 

dah lama skodeng page Sambal Sreng Wak Nang ni..

tapi tak pulak tahu yang kat JB dah ada agen..

sekali tengok Kak Maya agen JB..

apa lagi.. order la..

nak juga merasa kelazatan Sambal Sreng ni..

 

20140605_190742

 

haaaaa.. beli sekali Sambal Gereh Neng Yatimah..

 

20140605_190702

 

ni rupa sambal sreng..

memang meletup di mulut.. mendidih di perut.. aiyakkkkkk..

oleh kerana ummi ilham dalam program “katakan tidak kepada nasi”

jadi makan sambal sreng ni ratah gitu jek..

tak pun makan roti cicah sambal sreng..

fuhhhhh.. berdesing telinga uolls..

sedappppp.. kalau gaul dengan nasi panas..

sure meletop kebabo..

 

20140605_190710

 

ni pulak rupa sambal gereh neng yatimah..

sedapppppppppp.. ada ikan masin..

ratah macam tu jek pun sedap..

konfem lepas ni order lagi..

buat bekalan menu bulan puasa pun sedap ni..

sebotol harganya RM13..

kalau uolls nak cuba boleh contact Kak Maya (019-7715576)

 

itu saja review dari saya..

 

p/s agak2 boleh tak lawan Sambal Ketuk Ummi Ilham? Smile with tongue out

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!