Blog

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 14 – Favourite Colour.. PINK!

Monday, September 29, 2014

cabaran blogging day 14 – Favourite Colour..
tak payah tanya pun dah tahu hehehe..
favourite colour saya sah2 la kaler PINK..
macam nak sewel kalau nampak kaler pink tau.. rasa semua benda nak kaler pink..
sampai babah ilham keluarkan statement perli..

“sudah2 la ummi.. dah tua dah tak payah nak pink2 sangat”

ciskek! dah tua kata dia..hahaha..

entah le..zaman sekolah dulu gila biru.. sampai mak bebel semua nak baju kaler biru macam tak ada kaler lain.. lepas tu terus berubah kepada kaler pink.. hehehe.. fefeeling comel, kiut miut.. sweet gitu kan kalau pakai kaler pink hehehe..

nahhh buktinya..


20140926_143548

koleksi pink yang ujud kat opis..


jom tengok ummi ilham berbaju pink..hehehe


IMG-20140608-WA0068

with my BFF.. auntie tata.. masa National Conference Shaklee 2014.. sempat dating kejap sambil COD vitamin kat dia.. 


IMG-20140807-WA0017

ni jamuan hari raya kelas susu ibu johor..
fefeeeeeeling “paling vouge” ekekeke~


banyak lagi koleksi PINK saya kat rumah tu.. nanti saya share lagi.. lain entry ye..hehehe
yang penting.. template blog pun mesti nak ada PINK ye.. hehehe~ sejuk mata memandang.. ok perasan! bye!


herneenazir blogspot

herneenazir dot com

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!