Blog

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 15 – Blog I Love

Tuesday, September 30, 2014

cabaran blogging day 15 – Blog I Love..

saya mula blogging sejak 2006.. tapi masa blogging memain jek tak ada ilmu blogging langsung.. sekadar suka2 isi masa lapang.. macam2 blog saya follow sampai ada yang kawan blogger jadi kawan baik.. ada juga geng2 blogger yang selama ni bertemu di alam maya dapat bertemu di alam nyata.. semuanya gara2 Shaklee Smile

ok lah kalau nak cerita blog yang saya suka memang banyak..

ni awal2 dulu antaranya ialah..

Blog Viruspadu | Blog Ceera Noh | Blog Atyyfir | Blog Mummy Dasy | Blog Zie Madini | Blog Redmummy | Blog Kak Ina KL | Blog Eriyqazz | Blog Ben Ashaari | Blog Mat Gebu | Blog Siti Noriza dan banyak lagi..

>> kenapa saya suka blog diorang.. sebab suka baca tuturial blog, resepi2, tips2 blogging, suka baca cerita diorang dan family..

sekarang blog saya suka baca bertambah2.. lagi2 blog diorang ni..

Blog Nur Salwa | Blog Ainul Mustafa | Blog Faiz Saaid | Blog Hadhatina – yoursupermom.net | Blog Lyna Noh – mysuperkids.net | Blog Najihah Razali  dan banyak lagi..

>> kenapa saya suka baca blog diorang sebab salah satu rujukan saya untuk berjaya dalam Shaklee.. blog otai2 Shaklee ni tau.. Smile

disamping blog orang lain yang saya suka.. saya juga sayang gila kat blogggggggggg.. blog sayalah blog siapa lagi..

 

>>herneenazir.com<<

 

herneenazir dot com

 

kenapa saya sayang blog saya?

of courselah sebab inilah diari saya dari saya single mingle, sampai dah kahwin sampai dah beranak ni ha..

apa yang best sangat kat blog saya ni?

selain dari berkongsi aktiviti seharian, saya juga ada berkongsi tentang:

itu saja yang saya sempat share.. jumpa lagi next entry! stay tuned!

dah apa tunggu lagi.. rajin2lah baca blog kesayangan saya diatas tu semua..hehehe~

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!