Blogging Challenge

16 Days Photo Challenge | Day 16 – Yourself With 10 Things

Friday, October 31, 2014

day 16 - yourself with 10 things

end of the photo challenge.

thanks untuk semua yang sudi meluangkan masa join photo challenge ni ye.

saja suka2. dapat kawan blogger baru. kawan instagram baru.

thanks semua.

 

nanti kalau ada apa2 challenge lagi saya jemput kawan2 semua join.

terimalah gambar terakhir untuk #16daysphotochallenge #ummiilhamphotochallenge

 

1382976_10204629238998558_7302757020183520569_n

 

apa barang yang 10 tu?

1 - PC
2 - calendar
3 - telephone
4 - delivery order
5 - ‪#‎chewablevitac‬
6 - ‪#‎energizingsoyprotein‬
7 - lip essence vaseline
8 - pencil case
9 - cardax ptp
10 - cermin sakti

halallah kan. yang serabut makbut belakang tu abaikan jek.

kalau masuk yang tu dah berpuluh2 things. hahaha.

thanks lah opsimet yang gonjol.. wan zul yang tolong snapkan gambar ni.

siap upah kuaci sebungkus Smile with tongue out

 

jom share gambar “Yourself With 10 Things” anda.

tinggalkan link nanti saya terjah Winking smile

yang nak share di instagram atau facebook boleh tag saya..

FB – Hernee Nazir

Instagram – herneenazir

hashtag – #16daysphotochallenge #ummiilhamphotochallenge

 

16 Days Photo Challenge

 

Red heartRed heart JOM JOIN “16 DAYS PHOTO CHALLENGE Red heartRed heart

Day 1 – Handwriting

Day 2 – Something Blue

Day 3 – Breakfast

Day 4 – Water

Day 5 – The Sky

Day 6 – Favourite Supplement

Day 7 – Lunch

Day 8 – Black & White

Day 9 – Stripes

Day 10 – Words of Wisdom

Day 11 – What I Wore Today

Day 12 – Polkadot

Day 13 – Dinner

Day 14 – Flashback

Day 15 – Right Before Bedtime

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!