Blog

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 16 – Obsession

Wednesday, October 01, 2014

cabaran blogging – obsession

susah juga rasa nak buat entry untuk cabaran hari ke 16 ni..hehehe.. tapi tiba2 Allah bagi idea..

jom baca..

 

dulu.. saya sangattttttttttttttt obses kat mamat bawah ni..

kiranya siang ku terbayang malam ku mengigau..hahaha.. syok sendiri!

siapa dia tu?

 

ANUAR ZAIN

 

Anuar Zain lah siapa lagi? mati la meleleh air mata darah kalau babah ilham baca..kahkahkah..

minat gila kat dia dan lagu dia.. pernah jumpa kat Jom Heboh Danga Bay.. macam perempuan gila kejap.. hahahaha.. sanggup berhujan semata2 nak tengok Abang Qua.. ekekeke~ ingat lagi masa tu kawan saya Armizah yang tukang teman.. pantang orang kutuk AZ rasa nak marah jek hahaha..

sekarang? masih suka2 juga tapi berpada2..

sebab utama babah ilham tak suka AZ hahaha.. jadi ummi suka dalam diam Smile with tongue out

 

saya sudah beralih arah..

sekarang sudah obses dengan SHAKLEE..

 

ESP Promo buy 6 free 1

 

siang ku terbayang malam ku mengigau hanya teringat produk2 yang super duper HOT tu.. hehehe.. saya buka obses kosong semata.. saya obses kerana saya yakin saya boleh pergi jauh dengan Shaklee.. saya yakin Shaklee boleh bantu saya mencapai cita2 saya untuk menjadi “Working At Home Mom (WAHM) with 5 Figures Income” ye saya boleh!

doakan saya ye Winking smile

sebelum terlupa..

promo oktober Energizing Soy Protein (ESP) yang terlajak larissssssssss uolls..

Buy 6 FREE 1!!!

  • FREE Mermbership
  • FREE Postage
  • Cash back bonus

1 canister RM150 = 850gm (untuk penggunaan 1-2 bulan)

hubungi saya untuk promo ini dengan FREE consultation

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!