Blog

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 17 – Travel

Thursday, October 02, 2014

cabaran blogging day 17 – Travel

 

231302130832154615w5gHzKc0c

 

cerita pasal travel, memang cita2 kami nak bawa ilham dan bakal adik2nya travel around the world.. ecehhhh.. so far belum la sampai jauh mana pun.. nak cuba settlekan yang dalam malaysia ni dulu.. kena cukupkan dulu duit tabung ayam.. kami plan memang setiap tahun 2 atau 3 negeri nak di settlekan..

tahun ni.. tak banyak travel sangat.. last jalan2 makan angin penghujung bulan April kami ke Tanjung Balai Karimun, Riau, Indonesia.. sebenarnya kan.. kan.. banyak entry makan angin yang pending Nyah-Nyah well u know me.. datang malas nak menaip.. satu hapa tak menjadi.. nanti kalau free saya taip la entry2 pending tu..

 

10177413_10203271884905554_3167550921380855195_n

jalan2 makan angin ke Tanjung Balai melawat keluarga di sana, sepupu ayah..

 

20130324_132001

ni last ye.. makan angin ke bukit gambang waterpark dengan kawan2 babah ilham..

 

IMG_20130603_215051

IMG_20130604_184003

last year juga.. makan angin ke Pulau Tioman.. masa ni tengah pregnantkan arwah Syakir..

 

550510_447472071947727_486151417_n

574923_447472638614337_1089553783_n

ni masa makan angin ke cameron highland tahun 2012..

 

lepas balik dari Tanjung Balai Karimun, ummi ilham pregnant.. babah kata stop dulu travel.. takmo merenyah2 sangat.. nanti baby dah keluar dan besar sikit baru kita sambung lagi..

tapi akan datang kami akan pastikan kos travel kami ditampung sepenuhnya oleh Shaklee Winking smile ye tiada yang mustahil dengan Shaklee andainya kita berusaha.. maka banyaklah cash bonus yang kita dapat.. nak merasa bonus Shaklee?? jom saya bantu ke arah “Financial Freedom”

Jom >>Jana Pendapatan 3,4,5,6 Angka Dengan Shaklee<<

ok itu saja cerita travel saya.. next entry cabaran blogging “my gadget” menyusul esok Winking smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!