Blog

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 22 – Kereta Idaman

Tuesday, October 07, 2014

cabaran blogging day 22 – kereta idaman..

menyentuh bab kereta idaman.. saya ni tak ada lah terer sangat bab2 kereta ni.. tahu drive jek.. bab2 teknikal ni sila rujuk babah ilham.. jangan tanya saya.. konfem jawapan saya memang tak memberansangkan ekeke~

dulu..

 

Honda-Jazz-Base-2

 

inilah kereta idaman saya.. Honda Jazz.. kalau boleh nak kaler pink.. kehkehkeh.. tapi tak kesampaian.. dari anak dara dapat honda jazz versi malaysia yang kecil berwarna putih.. hehehe.. drive kancil jek uolls.. tak mampu.. hehehe.. bila adik saya beli honda jazz.. terus rasa tak payah la beli.. dah merasa drive kereta dia pun dah ok.. hehe..

sekarang..

 

2014-volkswagen-gti-geneva

VW-Golf-GTI-rearWEB

 

masih suka rekabentuk honda jazz lama.. tapi hati terpaut dengan Volkswagen Golf GTI berwarna putih.. auwwwwwmmmm.. heii suka gila lah.. kalau dapat FREE pun best ni.. hehehe.. boleh je sebenarnya.. car bonus shaklee kan adoooooooooo.. hehehe.. marilah kita menabung untuk masa depan Winking smile

mana tahu kan rezeki ilhams.. december 2016 ummi ilham dapat pakai Volkswagen Golf GTI Winking smile

aaminnn..

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!