Blogging Challenge

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 25 – Sumber Inspirasi

Friday, October 10, 2014

cabaran blogging day 25 – sumber inspirasi

setiap orang saya pasti ada sumber inspirasi untuk kejayaan hidup.. saya pun ada juga sumber inspirasi..

nak tahu siapa?

of course la 2 hero kesayangan saya ni dan bakal hero2 akan datang insya Allah..

 

fml7

#throwback gambar raya 2013 white studio..

 

babah ilham Red heart husband.. my better half.. boy friend.. best friend.. kawan gaduh.. hahaha.. penasihat utama sejak hidup sebumbung tidur sebantal.. hehehe.. penguat semangat untuk ummi terus menggapai impian..

ilham syahmi Red heart my precious baby forever.. anak syurga harta yang tak ternilai.. push factor untuk ummi berjaya dalam hidup.. sejak dah semakin petah bercakap memang selalu je la jadi kawan gaduh ummi.. suka report kat babah kalau ummi dengki dia Nyah-Nyah 

love both of you.. sayang ilham syakir dan adik baby juga.. muah3..

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!