Blog

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 28 – Impian Saya

Monday, October 13, 2014

cabaran blogging day 28 weehhhuuu 2 days to go.. impian saya..

ye saya.. hernee binti samshudin..

 

IMG_20130601_145231

#throwback wedding ider dan kina.. masa ni tengah pregnantkan arwah syakir.. 

 

banyak impian saya.. antaranya ialah..

1. Nak jadi Working At Home Mom – nak bisnes Shaklee fulltime dari rumah sambil jaga anak sendiri.. ohhh heaven kan.. nak heret juga babah ilham jadi Working At Home Dad.. punya flexible time bersama family.. suka hati nak kemana saja tak terikat dengan apa2 peraturan syarikat.. kami jadi boss untuk bisnes kami..

2. Nak hantar ILHAMS ke sekolah tahfiz – nak anak2 semua jadi hafiz/hafizah insya Allah.. ummi dan babah akan berusaha sebaik mungkin untuk pendidikan anak2 dunia akhirat.. mudah2an bila dah tak ada nanti ada doa2 dari anak2 yang soleh/ solehah..

3. Nak menunaikan Umrah dan Haji – semoga Allah beri peluang untuk saya menjadi tetamuNya suatu hari nanti.. kalau ada rezeki lebih nak bawa ayah dan ibu mertua.. mudah2an Allah buka pintu rezeki kami seluas2nya..

4. Nak berjaya dan kaya dunia akhirat – kalau saya berjaya dan kaya saya nak bantu semua orang2 susah.. tak kiralah saudara mara mahu pun jiran tetangga dan semua yang memerlukan.. insya Allah.. semoga bila dah kaya nanti saya tak lupa diri dan ingat asal usul saya..

itu je impian yang saya nak kongsi.. lain2 saya simpan dalam Red heart

Winking smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!