Blog

Skodeng Buffered Earning (BE) Nuffnang ;)

Tuesday, October 14, 2014

hehehe saja nak share..

dah lama tak belek betul2 Buffered Earning (BE) dari Nuffnang ni..

dah lama juga tak cash out income setoet yang ada tu.. hehehe

maklumlah ummi ilham ni kadang2 update blog bermusim..

datang musim kemarau..sebulan tak ada entry Smile with tongue out

tapi alhamdulillah ada juga rezeki dari blog chokia ni kan walau tak semeriah blogger2 tegar kat luar sana Winking smile

 

buffered earning

buffered earning1

 

Tips dapat Buffered Earning (BE) Nuffnang:

  1. kena rajin update bahagian survey dari masa ke masa.. update biodata kita tu..
  2. kena isi ketiga-ketiga ads unit (Leaderboard, Skyscraper, Large Rectangle)  .. berkemungkinan untuk di pilih pihak pengiklan adalah tinggi..
  3. status keahlian Glitterati adalah satu juga kelebihan untuk blog kita di pilih pengiklan..
  4. jangan menduakan Nuffnang.. maksudnya jangan letak advertisment lain selain dari Nuffnang..
  5. rajin2kanlah diri untuk mengupdate entry.. lagi kerap update entry, lagi ramai visitor jengah blog dan menambah potensi untuk mendapat BE.. (kalau ada rezeki) Winking smile

sekian tips dari pemilik blog chokia Flirt female

 

p/s alhamdulillah tak mengecewakan income bersama Nuffnang sejak bertahun2 yang lepas.. walaupun ciput lepaslah buat beli beras 4 kampit..

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!