Bento

#bentoilhamsyahmi | Spaghetti Meatball Bolognese Untuk Contest "Bekal Kasih Sayang Ibu"

Friday, November 07, 2014

ingat tak, dalam bulan Mei yang lepas, ummi ilham ada join
Contest "Bekal Kasih Sayang Ibu" - Kelab Cinta Ketuhar Buttercup

haaaa..lama kan peram entry ni.
dengan harapan dapat jadi jeruk mangga asam boi hahaha.
sekarang baru nak cerita.

kisahnya ummi pun nak le berpasta.
saja2 join. sebab saya tahu ramai lagi ibu2 berbakat yang join.
kelentang kelentung lah kat dapur tu menyiapkan "Spaghetti Meatball Bolognese"
dah siap cepat2lah menghias ikut suka hati :p
sementara encik photographer menyiapkan gadget nya tu.

dan inilah hasilnya.

taraaaaaaaaaaaaa.


DSC_5343

DSC_5327

DSC_5332


DSC_5338


ini je rupa yang mampu ummi ilham hasilkan :p
bila dah siap snap jek teruslah post kat instagram.
semangat waja gitu kan.
tengok mak oii cantik2nya pasta2 yang lain.

menunggu juga result keluar kot lah bertuah kan.
dapat consolation prize pun tak pe hehe.

bila result keluar.
jeng3.



ada juga terselit nama ummi ilham kan. hehe.
dapatlah consolation prize nombor 6.
syukurlah.

first time join contest macam ni.
dapatlah apron cinta ketuhar, buttercup, buku resepi,
baking class voucher RM50 dan general voucher RM50 + RM10

next time boleh try lagi kan.
hehehe.

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!