Products Review

Product Review | Vaseline Intensive Care – Lip Essence Advanced

Thursday, December 04, 2014

ini bukan iklan Winking smile
saja nak review lip essence ni.
bagus dan serasi dengan saya.
saya mula guna sejak last year.
masa  mengandungkan arwah syakir, tak tahu kenapa tiba je.
alergik pada bibir.
bibir kering dan mengelupas.
jadi saya gunalah produk ni.
nampak ok pula.

20141111_122436

lepas bersalin pun masih tak hilang.
tak tahulah alergik apa kan.
tapi dalam beberapa bulan seterusnya tanpa saya sedar dah hilang.

pregnant kali ni pun hadapi masalah yang sama.
masuk je usia kandungan 6 bulan ke atas jadi lagi alergiknya.
jadi saya pun teruskanlah penggunaan lip essence ni.
harap2 lepas habis pantang nyahhh la masalah ni kan.
itu je nak share.
babai!

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!