Advertorial

Beg Free Dah Sampai.. Thanks Zalora!

Friday, January 09, 2015

yeay!
ecehhhhh suka bebenor ye.

alhamdulillah rezeki.
masih ingat pada entry FASHION TRIBAL?? APA TU?? JOM CHECK IT OUT!!!  haaa ni advertorial job pertama dengan zalora. alhamdulillah zalora bagi RM100 voucher untuk saya shopping free.

mula2 macam bingung juga nak beli apa kan. eh tetiba online shoppers tegar bingung pulak nak shopping kan hehe. ye la rambang mata tengok banyak benda. mula2 angan2 nak beli nursing wear. sekali bertukar pulak jadi beg. hehe.

last minutes shopping sebab voucher expired 31 december 2014.

makanya inilah yang saya pilih.

20150109_000048

Embellish Laser Cut Tote Bag With Pouch yang colour peach dan satu lagi.. Something Borrowed Scallop Slip colour black. seminggu menanti parcel yang semakin lambat macam siput. hehehe.

bila sampai rumah, cepat2 declare dengan babah yang ni barang free hasil buat advertorial job zalora. cuak kena bebel asyik shopping online hehe.

alhamdulillah beg peach dah boleh buat beg pergi kerja hehehe.

thanks again zalora. kalau ada nak promote barang2 hot contact lah saya lagi ye.

babai!

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!