Me

Jom Kemas Meja Sebelum Cuti Panjang ;)

Friday, January 02, 2015

ecehhhhh.
beriya nampaknya. bukan apa kemas2 siap2 drawer supaya senang nanti kot ada document nak dicari sepanjang saya tak ada kat office. kalau tahun lepas, sempat kemas2 meja tup2 ghaib jek dari office sebab emergency masuk wad kan.

kalau ikutkan kiraan doktor ada masa 23 hari jek lagi sebelum 25 januari 2015. kena betul2 prepare ni nak settlekan kerja2 nanti taklah menyusahkan orang kat office. target hari ni nak settlekan invoice dan DO. harap2 dipermudahkan. baby pun kerap mengeras ni. doakan semuanya dipermudahkan ye.

kemas punya kemas. baru teringat hasil syiling simpanan. ni hasil hujung2 tahun. yang setengah tahun 2014 dah bawa  balik rumah lama dah.

 

20150102_101601

 

sambil2 kerja, sambil2 menabungkan. duit baki dari cafe terus sumbat dalam tin ni. hehehe. tin coklat capt haji yang balik dari australia hari tu, saya ambil jadikan tabung. hehe.

semalam saya dan babah ilham dah mulakan cabaran “52 weeks money saving” harap2 tak mengelat hehe.oklah itu je nak mengomel. nanti kita sambung lagi ye.

;)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!