Shaklee

Alhamdulillah.. Shaklee 2014/2015 Car Bonus Achiever

Friday, May 15, 2015

baru nak merajuk dengan Shaklee sebab tak invite kami ke National Conference 2014/2015.
sekali semalam check gmail, baru dapat email invitation ni.
alhamdulillah, ni hasil usaha last year walaupun ada juga terpelcok di tengah jalan.
thanks untuk babah ilham yang banyak support.
anak2 cucu2 shaklee yang sama2 berusaha.
mami dedi shaklee saya puan salwa dan encik pojie.
tak lupa nenek dan atok master hadhatina dan master MKB
serta noyang shaklee master lyna noh dan master zainul
pembakar2 semangat saya nak pegang “replika kunci” hehehe.

doakan usaha saya tahun 2015/2016 diberkati.
eceehhhh.. bajet dapat award apa je kan ucapannya tu. ekeke.

car bonus achiever

insya Allah ni kali kedua kami join NC.
kali ni angkut 2 orang hero terus.
dulu mami ngah ada boleh la tolong jaga ilham sementara ummi babah join NC.
sekarang silalah bawa anak2 awak tu ye puan hernee.
sesi kami 6 Jun, maybe datang sehari je la.

diskas dengan babah ilham semalam, setakat ni jawapannya.
ya, kami akan ke sana nanti.
insya Allah kalau tak ada aral melintang.
hati dah mula excited ni, camano? :p
jom cari baju.. eh???

MIECC mu tunggu kami datang!
;)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!