Babywearing

Babywearing | Join Skudai Gathering 16 Mei 2015

Monday, May 18, 2015

11204888_10205803010007280_2757295771171337378_n
first time tengok poster comel ni memang dah excited nak join.
tapi bila tengok time tu rasa hmmmm.. mesti tak dapat pergi.
hero2 kecil ni mesti syok tidur lagi.

dan bila sampai paginyaaaaa..

20150516_073612
si abang, dah gaya superman nak terbang..

20150516_073630
si adik.. gaya terkepak gini..

oh pasrah sekejap ummi.
nak dikejut tak sampai hati.
relax2 breath in breath out ekekeke.
pujuk2 abang cakap dengan dia yang tengah nyenyak tidur.
akhirnya berjaya pujuk bangun bila cakap ajak jalan.
tapi dia merengek.

”saya ngantuk la ummi”

"tak apa nanti abang sambung tidur dalam kereta ye”
dalam kereta dua2 sambung tidur.
kesian anak2 ummi.. terpaksa layan ummi nak royan dengan geng STB.

20150516_111934
adik memang tak banyak cerita, janji perut kenyang.

20150516_111941
abang, konfem sambung tidur.
muka dah habis toye.
sebelum tidur dia layan puzzle dulu sambil nyanyi.
nyanyi lagu dato’ ct n cakra khan uolls.. seluruh cinta.
kebetulan ada kat radio, siap suruh ummi repeat adoiii.
sekali lepas tu senyap jek, tengok dah terbongkang.

kami sampai lewat, orang dah ada yang balik huhu.
sampai2 dorang kata dah siap potong kek.
erkkkkk..

IMG-20150516-WA0032

video

rupa2nya salwa siap belikan kek.
alahaiiiiiiiiiii terharu mak gini.
siap nyanyi lagi.

tapi sayangnya birthday girl belum sampai.
diorang terpaksa potong kek dulu sebab kek dah nak mencair.

10995655_1095287773821295_3505354106469545384_n

thanks kawan2 yang kenal dan yang baru kenal.
thanks so much!

sempat jugalah ummi royan SSC yang ada.
jadilah buat lepas kempunan :p

20150516_114903

SSC ergobaby.. haisyhhh best lah.

20150516_115413
next.. SSC snuggbaby.. adik syamil agak tenggelam kan.
senak ummi tengok harga snuggbaby online hahaha.

20150516_115847
last but not least.
WCSSC lenny lamb.. wow! sangat best! harga lagi best!
dapat merasa orang punya jadilah, nak beli tak tahu bila. hehehe.

thanks adik, redho melayan ummi royan SSC.
abang pulak asyik nak ajak balik.

11147061_10206076815067055_8496390984669203565_n

hajat hati nak mintak otai2 troubleshoot saya guna travelling wrap jumpsac november rainbow ni.
tapi apakan daya dorang semua dah nak balik.
datang lambat lagi padan muka hehe.
balik rumah testing sesorang depan cerminlah gamaknya.

20150516_115938
apalah yang dibualkan tu dengan auntie salwa.

20150516_115944
thanks wa for the cake.
susah2 jek, terharu akak.
semoga ukhuwah kita berkekalan hingga akhir hayat.

balik rumah 3 beranak kepenatan terbongkang tidur.
malam sebelum pergi kenduri rumah nek de, ummi sempat royan depan cermin.
dibantu oleh adik syamil pelakon utama hahaha.

20150516_185920
sampai sudah, adik tertidur kepenatan kena buli dengan ummi.
gambar berwrap november rain next post lah.
sebab ada silap dan kurang kemas lagi cara lilitannya.

ok anak2.
nanti kita join gathering lagi hokkay.
ummi loves both of u!

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!