Baby Portraiture

Ilham Syamil New Born Portraiture

Tuesday, May 05, 2015

hari ni nak share gambar2 new born portraiture muhammad ilham syamil.
walaupun babah dah share kat FB dia, ummi tetap nak share kat blog kesayangan.
babahnya part time photographer jadi anaknya harus redho jadi model sambilan babah ye ;)
untung awak berdua. dulu ummi dan babah tak ada merasa macam ni hehe.
lagi untung tak payah bayar. FOC sebab babah sendiri yang snap hehe.

Lokasi: Studio Rumah Manis Rumah, Desa Paya Mengkuang
Model: Muhammad Ilham Syamil
Photographer: Babah (Green Art Studio)
Assistant Photographer aka Tukang Handle Syamil: Ummi
Penonton Setia aka Pengacau: Abang Ilham Syahmi

Jom kita tengok budak yang jadi mangsa tu hehe.

11058373_1040687069292888_9213574107268913309_n
11146282_1054401584588103_4593916924067824740_n11149449_1054401547921440_8000087874686246170_n11150454_1054401517921443_2970028728660451907_n

untuk pose2 di atas masa belum cukup sebulan. memang senang sikit jugalah sebab banyak masa dia tidur dan terkena time2 dia tidur. yang part tercelik tu dia dah terjaga. kata babah banyak lagi yang dia tak puas hati tengok gambar2 ni. sepanjang photoshoot sempat jugalah babah kena kencing dengan adik syamil hahaha.

next session.

1907624_1054401804588081_9092883822030290896_n11150445_1054401707921424_2631762235365497991_n11059563_1054401917921403_1604411665539994703_n11102806_1054401957921399_4700970149335054092_n11138538_1054401667921428_7867436290606498120_n11150434_1054401887921406_7291804835114365196_n11116451_1054401741254754_9190242766770248172_n

masa usia 2 bulan.
haa kali ni memang bukan time tidur dia. hancur plan babah haha. tong tu babah berusaha cari kat tesco ke mana entah. tong beras hehe. jenuh assistant photographer nak agah syamil. berguna juga ring sling ummi tu babah buat props kan. alhamdulillah syamil bagi kerjasama, bila panggil nama dia pandai je dia senyum meleret haaa sampai tenggelam lesung pipit tu. geram jek ummi tengok macam nak gigit2. kali ni syamil buat kuih pulak masa separuh badan masuk dalam tong beras. adoii bersepai dik awak yak hehe. sabar je lah budak conet ni kan.

next kita berphotoshoot 4 beranak pula ye.. :)

nah promote sikit bisnes kecil2an babah untuk tahun ke 6 alhamdulillah..

GREEN ART STUDIO

Menyediakan perkhidmatan fotografi untuk sebarang majlis dan acara seperti Pre-Wedding, Post Wedding, Wedding, Engangement, Party, Portraiture etc.

Contact us at:

mnmphotobiz@gmail.com
or
hernee.nazir@gmail.com

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!