Family

Jumaat Yang Malas.. Jom Kita Try Pizza Hut Taman Nusantara Gelang Patah ;)

Tuesday, May 26, 2015

balik kerja jumaat lepas, vitamin M banyak dalam badan. jadi dengan muka tak bersalah ajak babah makan pizza. yang sebenarnya saja nak mencuba kat pizza hut gelang patah yang baru tu. gelang patah dah ada pizza hut you. hehehe.

20150522_190012
oleh kerana branch ni focus on take away and delivery makan ruang makannya agak tak berapa luas la kan. malas nak tapau bawak balik jadi kami dine-in jek lah.

20150522_190410

rasa pelik juga kenapalah dorang tak buat service dine-in terus. dah ramai kot penduduk sekitar taman nusantara, gelang patah ni. memang dijamin boleh maju punyalah. hehehe pepandai jek saya ni kan kui3.

20150522_190437

babah dan abang ilham pergi mengorder. order jek lah ikut pizza kegemaran babah, plussss chicken wings untuk abang ilham. siap suruh babah tanya delivery sampai tak ke PTP. kalau sampai senang boleh order dari office. sekali tak sampai daaaaaaaaa. 4km dari taman nusantara jek hukhukhuk.

20150522_190526

sementara tu ummi duk melayan anak bujang lagi sorang yang dah selamat ke lalaland.

20150522_190835

budak excited nak makan.

20150522_190956

ilham suka mushroom soup, tapi pelik tetiba hari tu dia tak nak pulak.

20150522_192049

babah kata tak makan macam pelarian hahaha.

20150522_192133

20150522_192138

ini je lah yang kami makan. pizza super supreme, mushroom soup, garlic bread, chicken wings. baru nak makan mama cu sampai. tapi dia jual mahal tak nak makan. dietlah konon hahaha.

lepas siap2 makan kami pun balik lah rumah. tapi ummi rasa macam tak kenyang. hmmmm.. simptom2 kegemukan apakah ini? :p

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!