Bisnes

Kenangan Hari Tua Babah Ilham :)

Friday, May 22, 2015

entri ini untuk babah ilham.
nak suruh dia update blog memang tak lah.
silap2 password blog dia pun dia dah tak ingat.
gambar2 ni pun ummi rembat dari henpon dia haha.
sorry eh babah. saja simpan dalam blog buat kenangan.
hasil seni babah ditayangkan di “mini photo gallery”.

IMG-20150521-WA0008
last year babah join PTP photography contest 2014.
beriya dia submit gambar berpuluh2 hehehe.
macam biasa penasihat tetap aka PA tak bergaji akan jadi tukang komen.
padahal yang tukang komen buta seni hahaha.

IMG-20150521-WA0007
alhamdulillah dalam banyak2 penyertaan gambar babah dapat tempat pertama.
tu ha gambar sunset tu.
rezeki adik syamil kot masa tu.
ada juga gambar2 babah yang lain di shortlisted kan.

IMG-20150521-WA0009
IMG-20150521-WA0010

kat atas ni ada 6 lagi gambar babah tak silapnya.
thanks lah kepada mereka yang menghargai hasil seni fotografi babah ilham.
impian ummi, nak buatkan ala2 mini gallery untuk babah.
alahh kat rumah jek jimat kos hehehe.
biar anak2 tahu dengan gambar2 ni lah babah cari rezeki.
oklah, last but not least.

IMG-20150521-WA0012

the photographer.. mohd nazir mahat aka babah ilham :)
sempat dia menyengih kat sini rupanya hahaha.
jom uolls, support bisnes kecil2an babah ilham hehe.

++ untuk tempahan++
GREEN ART STUDIO

Menyediakan perkhidmatan fotografi untuk sebarang majlis dan acara seperti Pre-Wedding, Post Wedding, Wedding, Engangement, Party, Portraiture, Formal Event etc.
Contact us at:

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!