Favvy

Makan Durian @ Uncle Lim’s Farm

Tuesday, May 12, 2015

dari pregnant teringin sangat nak makan durian.
oleh kerana takut “sweet pee” bermaharajalela, jadi ku tahan2 nafsu makan durian.
balik dari benut, singgah kat Uncle Lim’s Farm dekat simpang nak ke Pekan Nenas tu.
awal2 dah bagitau babah nak makan durian hehe.
ohhh by the way, uncle lim is not my uncle. kehkehkeh.

IMG-20150508-WA0021

burppppp.. alhamdulillah bau durian. hehehe.
sekilogram RM25.
mula2 makan sebiji.
eh macam tak cukup la babah.
babah ambil lagi sebiji.
makan berdua je ala2 dating makan deroyan ngeh3.

IMG-20150508-WA0022

IMG-20150508-WA0023

nah jamu mata.
isi memang tebal lah.
cuma rasa dia kurang umphhhhhh.
nak musang king pelisssss babah.

next lah misi pencarian musang king.
dapat buat serawa durian pun sodap.
hmmmm buat tempoyak yaaa aaaa awwwww.
lagi sodap bertambah nasi jawabnya.
hoiii awak dah mok2 jangan asyik makan je.
sila tobat!

okbai! :p

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!