Family's Activity

Weekend Kami

Tuesday, May 12, 2015

sebenarnya tak ada idea nak letak tajuk apa hehe.
petang ahad babah ajak ronda2 kampung.
kami ke tanjung nelayan kononnya nak layan ilham tengok fish.

sambil tengok fish ummi boleh lah mengunyah2 sikit.
haaaaa tu motif sebenar kan.
babah tanya nak makan apa.
mulut ummi ringan jek sebut, nak makan sotong goreng tepung.
:p

kami order, mee goreng mamak, kue tiaw ladna dan sotong goreng tepung.
beriya ummi babah makan, padahal kat rumah ummi dah masak.
gambar makanan babah tak send pulak.
sebab snap guna henpon babah.

IMG-20150510-WA0043

ni ha syok tengok fish.
konon2nya lepas makan nak turun ke jeti.
sekali hujan daaaaaa.
kesian ilham tak dapat siar2 kat jeti.
mana adik syamil?

IMG-20150510-WA0044

ni ha tengah kokang tangan ummi.
hobi terbaru beliau hehe.

satu lagi gambar.

IMG-20150510-WA0047

sila abaikan kekembangan ummi yang nampak gayanya macam terlebih yis.
maafkan yis, yis dalam roti tak bersalah. kuang3.

lepas makan2 kami balik rumah.
babah siap2 nak kerja.
sabar ye ilham, tak lama lagi babah cuti weekend.
kita jalan2 lagi.

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!