Foods Review

Foods Review | Swedish Meatball By Miera Adan.. Yummeeeehhhh!

Tuesday, June 16, 2015

foods review

hehehehe last sunday punya cerita. saja nak mencuba air tangan miera. jadi saya suruh adik saya ayu orderkan bila miera open order untuk swedish meatball.. alahhhh meatball ala ikea tu..

dulu saya pernah juga buat sendiri Homemade Meatball Ala IKEA (boleh baca kat entry ni).
saya beli dua 1 untuk ummi 1 lagi untuk babah. padahal dah siap masak lauk makan tengahari asam pedas ikan pari. tapi bedal juga swedish meatball ni hehehe.
20150613_140526
haaaaa.. meleleh air liur tengok gambar ni. serius kecur hehehe. terasa gravvy tu lalu kat tekak :)
20150613_140554
satu bekas ni RM10.. ada 10 biji meatball bersama homemade gravvy, bluberry jam dan kentang goreng beserta sos cili. sedap uolls. rasa kuahnya pekat dan secukup rasa.
nahhhhh.. siapa2 nak merasa air tangan miera boleh jengah facebook dia.
tak pun sms/ whatsapp lah ye.
banyak lagi makanan2 sedap yang di promote.
Facebook Miera Adan
whatsapp/ sms – 0177973209

nak saya review produk anda?
jom contact saya :)
info

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!