Frenz

Gathering Geng Mak2 Budak ;)

Friday, June 12, 2015

plan punya plan punya plan punya plan.
heiiii berapa banyak plan daaaaaaa.
akhirnya isnin lepas baru menjadi kenyataan.
plan nak berpot luck bersama BFF saya geng mak2 budak.
tak dapat berkumpul semua, mana yang available jek lah yang join.
20150608_135437
lokasi gathering laga2 pipi kat rumah mak pah, bonda kepada ibu azie.
masing2 bawa lauk sorang sikit, tuan rumah sediakan nasi dan air.
ummi ilham bawa ayam yellow.
senang 2 in 1 request hahahaha.
yang best ada ulam2, ikan kering, pencok nenas perghhh.
mama dida bawa nangka masak lemak.
mami aien bawa rendang daging.
mama mie bawa brownies yang sedapppppppp sangat.
mami long dimaafkan tak bawa apa.. sebab dia sedang membuyong. hehehe.
20150608_135417
haaa semangat memasing isi tank.
sian syamil tu ha membawa diri kat bawah.
mami long muka habis serious dah tu bercakap kat phone.
20150608_135430
orang jauh yang balik kampung 5 tahun sekali. kakak daboom hehehe.
20150608_143603
mami long ngetest pegang syamil.
mula2 ok, sekejap menjerit budak cinonet ni.
20150608_154756
bila dah kenyang dan bersembang bergossip, jom kita bergambar.
percubaan pertama.
memasing dah kembang.
tapi mengharapkan gambar jadi selim.
:p
20150608_155219

percubaan kedua. oklah nampak lah selim tu.
tapi tang jarilah hahahaha.
actually, mama dida dah berdezup balik office.
tak sempat pun jumpa sebab kami terlambat sampai.
ummi ilham tertidur :p

ilham pulak, mula2 ikut ummi ke sini.
tapi tetiba angin kus2 dia sampai, dia nak balik.

”saya tak nak ikut ummi jumpa kawan ummi.. saya nak balik rumah babah.. kesian babah tinggal.. babah nak jumpa ilham ni” kata dia.

sudahnya dapatkan pertolongan mamacu.
angkut ilham ke rumah nek teh.
aman sekejap ummi hahaha.

sebelum berpisahhhhh.
meh kita gambar2 lagi.
20150608_155548
ummi, syamil, ibu azie.

20150608_155631
ummi, syamil, mami long.

20150608_155651
ummi, syamil, mami aien.
20150608_155710
ummi, syamil, kakak yasmeen, mama mie.

lepas tu kami berdezup ke kilang FMC.
nak bawa orang KL jumpa mama dida.
20150608_162213
ummi, syamil, mama dida.
20150608_162315
haaaa reramai kat belakang. mama dida, mami aien, mami long, boboy dan dina.
ummi ilham jadi supir hehehe.

alhamdulillah sempatlah bergathering sejam dua.
walaupun tak puas nak berbual panjang.
kami ni nama jek tinggal dekat2 tapi nak jumpa sikit punya susah.
apa2 jumpa lagi mak2 budak.
raya kita beraya berjemaah ye.
:)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!