BFF Ummi Ilham

Aidilfitri 2015 | Berhari Raya Ke Rumah Ummi Aien

Friday, July 31, 2015

skip dulu cerita beraya dengan family babah ilham.
sebabnya ada sebahagian gambar2 belum transfer dari kamera babah.

sebelum balik ke gelang patah raya ke 6, sempat beraya rumah bff ummi.
kebetulan aien masih bercuti lagi. mula2 memang plan nak ke sana.
cuma tak inform aien je takut tak sempat nanti kuciwa.
tup2 aien whatsapp, bila bagitau babah.. dia ok je lagi pun nak beraya rumah angah sekali.

20150722_212812

huwaaaa.. anak2 buat perangai time nak bergambar.. adatlah tu kan.
memasing dah penat layan ummi beraya.

rindu gila kat ko aien lama tak jumpa.
masa beraya dulu ilham baru berapa bulan jek.
sekarang dah bawa dua hero beraya rumah atok yunus hehehe.
rindu gila cookies ummi yang sedap tu kan.
kalau tahulah masih jual, konfem order dari awal.

20150722_212853

wefie lagi sekali sebelum balik.
thanks aien susah payah masak mee hoon sup yang sedap tu.
insya Allah tahun depan kami serbu lagi hehehe.
tak puas nak berbual, meh la datang beraya gelang patah pulak.

p/s tak sabar nak “berpot luck raya” dengan officemate hari jumaat. ummi ilham bawa rendang daging insya Allah.

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!