Family

Aidilfitri 2015 | Family Portrait Yang Blur.. Hahaha

Monday, July 27, 2015

alhamdulillah raya tahun ni kami beraya berempat.
tahun ni babah tak ajak pun bergambar sakan anak beranak. cisss.
kali ni ada cabaran sikit nak bergambar 4 beranak sebab abang ilham asyik sangat tengok kartun.
lagi pun mood dia pagi2 raya ke laut sikit, sebab kena kerah bangun pagi.
muka memang toya habis.

GAS_0172


ni bergambar selepas bermaafan dengan babah ilham.
adik syamil tu ha muka blur jek maklumlah sambut raya pertama kali.
kena kerah pulak pakai baju melayu.

GAS_0174


inilah family portrait kami yang blur di snap oleh daddy ngah :(
lepas daddy ngah snap lupa nak tengok semula.
bila dah petang baru perasan gambar blur.
nak ajak anak2 bergambar semula muka memasing dah kepenatan.
halallah ye anak2 gambar kita is blur. hahaha.
dengan sorang sibuk tengok tv, sorang lagi sibuk menangis.
pakej gambar raya terbaik tahun ini hahaha.

percubaan kedua bergambar 4 beranak di malam hari.
nak sambung beraya kononnya.

20150717_201535


percubaan pertama.. adik terlopong.. abang terkangkang mata pulak tengok lain.

20150717_201537


percubaan kedua.. adik masih ternganga.. tengok tv le tu.. abang buat aksi ngengada.
ummi dan babah jek yang beriya sakan tengok camera.

oppppsssss siapa punya kerja la tu.
remote kipas angin di selitnya kat pokok bunga ummi.
grrrrrrrrrrrr.

 

20150717_201553


last try.. pasrah jek lah. memang ini jek rupa family portrait kita untuk raya 2015.
mak is redho.

selamat hari raya aidilfitri untuk semua.
jemput datang rumah.
kalau nak merasa air tangan ummi ilham,
make sure bagi notis at least 4-5 hari hehehehe.
almaklumlah, mak ni bekerja, balik rumah pun masak macam tak cukup tangan.
kalau tak bagi notis, dapat makan kuih raya jek lah.

ok nantikan entry hari raya seterusnya ye.
babai!

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!