Me

Mak Siapalah Ni ;)

Wednesday, July 08, 2015

cerita jumaat lepas. baru berapa jam di laut rasa macam merangkak di fadang fasir hausnya. fuhhhhh. alhamdulillah masih tabah dan menggigihkan diri hingga ke detik terakhir waktu berbuka puasa. tak dapat saya bayangkan orang2 yang mencari rezeki dalam keadaan panas terik. ya Allah dugaan masing2kan. saya baru berapa jam dah layu jek hahaha.

oklah, lets the pictures do the talking! ;)
pictures credit to go pro hero 4 encik nazam.. mak tumpang posing jek.

GOPR3431
GOPR3433
baru sampai atas tug boat, muka ada senyum ;)
GOPR3437
baru nak selfie dah ada orang skodeng!
GOPR3496
nak juga bergambar background raffles light house. nampak setoet pun jadilah hahaha.
GOPR3509
GOPR3544
menunggu masa nak melompat dari satu tug boat ke tug boat lain hehehe.
GOPR3444
selepas melawat engine room..
GOPR3464
muka toya kuasa 3! hahaha
GOPR3495
merenung masa depan kak.. hahaha
GOPR3481
GOPR3482
GOPR3497
sudahnya baik mak duduk kat tepi tu ha. penat pula rasa. hehehe.
GOPR3534
on the way nak naik ke darat. mula2 mata boleh buka lagi. beberapa minit kemudian..
GOPR3535
tewas akhirnya hahaha. kurang asam mamat ni kan snap gambar orang tidur ciskek betul. inilah alasan kukuh ummi cuti masak jumaat lepas. penatlah sangat konon2nya. okbai! :p

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!