Promo Bulanan Shaklee

Promo Julai 2015

Wednesday, July 01, 2015

apa??? dah masuk bulan julai??? ye dah bulan julai dah masuk ke fasa 3rd quarter of the year. so bulan ni apa lagi shaklee nak bagi promo ye? jeng.. jeng.. jeng..
PROMO JULAI 2015

kelassssssssss kau shaklee.. bagi promo vivix lagi. memang berseri2lah di hari raya nanti uolls. tambah pula dengan b-complex. silap hari bulan mak mertua tak kenal. eh ye ke ni menantu aku? kenapa comel sangat ni?? dulu koreng jek hahaha.

Vivix – Beli 6 PERCUMA 1 ~ Beli 2 Diskaun 5%

B-Complex - Beli 3 PERCUMA 1

Vita-lea for Children - Beli 3 PERCUMA 1


nanti saya kongsikan pengalaman bersama b-complex dan vivix ya! ;)

berminat untuk mendapatkan harga promo, cash back (next month) dan sebotol vita-lea(bernilai RM88.75) PERCUMA.. ye PERCUMA.. jom saya bantu anda!
I’M YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR!
info

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!