Diari Ramadhan Hernee Nazir

Ramadhan 2015 – Day 14

Thursday, July 02, 2015

cerita semalam, berbuka puasa seisi keluarga hehe. baru plan nak masak ayam paprik, sekali nenek kata ajak berbuka kat restoran saujana. apa lagi ummi ilham tukang book lah.

20150701_184920

kami 3 beranak dah sampai dulu. balik kerja terus siap2 mandi manda baru ambil 2 super heroes tu. kalau ambil diorang dulu confirm bertambah2 ambil masa kat rumah.

20150701_185611

tak lama lepas tu mami ngah, nenek dan mak wee sampai.

20150701_185656

haaa mak wee tenggek atas meja.

20150701_185725

budak ni sibuk main angry bird tak habis2.

20150701_190340

sekejap lepas tu babah pula sampai dari office. muka adik syamil toye jek mengalah orang puasa kan hahaha. mak wee rambut serabut hahaha.

20150701_190559

zoom in hero kecil ummi nombor dua. hehehe. muka yang akan dirindui setiap saat. huwaaaaaa. tok ayah dan mama cu sampai lewat sikit. jadi sampai waktu berbuka, kami bedal dululah hehehe.

20150701_191136

ok ini menu kami semalam. ikan siakap sweet sour seekor. seekor lagi asam pedas. biasalah tok ayah mana boleh tinggal dengan asam pedas. asam pedas saujan memang mantop uolls. lain2 tomyam campur, ketam sambal, udang goreng nestum, sotong goreng tepung, sayur chap chai dan sayur kailan ikan masin. dessert tembikai cicah serbuk asam dan air oren satu jug. alhamdulillah kenyang. ada lebih tapau bawa balik. thanks nenek dan tok ayah belanja kami berbuka. nak belanja lagi bagitau tau hehehe.

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!