Family In Law

Aidilfitri 2015 | Berhari Raya Dengan Family Babah Ilham – Part 3

Friday, August 14, 2015

last episode beraya di batu pahat.
settlekan raya rumah saudara mara babah ilham yang dekat2 rumah.
then, terus ke rumah kak andak di parit daun.
gambar nan hadooooooooo hehehe.

20150722_132022

syamil in d house yawww! hehehe.
redho jek ummi suruh selfie.
lepas ke rumah kak andak kami ke rumah mommy ngah di taman manis, parit raja.
mommy ngah masak soto.. perghhhhh meletopssss.
excited makan lupa snap gambar soto ngeh3.

20150722_195604

sebelum balik, bergambar dengan tuan rumah yang dah macam bibik.hahaha.
seperti biasa kalau gambar blur, mestilah daddy ngah yang snap.
kantoi budak kat belakang tu skodeng peti sejuk mommy ngah.

lepas maghrib kami bergerak ke rumah ummi aien.
macam dalam entry yang lepas. makan lagi kat rumah ummi aien.
last rumah barulah rumah angah.
makan lagi.. perghhhhhhhhhh.
senak perut.. orang dah hidang makan jek lah kan hehehe.
lepas tu terus bergegas balik gelang patah.
esok ummi kerja hoiii. hehehe

GAS_0334

GAS_0336

ok ni kunjungan atok tipah, pak ngah, mak long dan mak tam ke rumah ilhams.
ummi balik kerja tak sempat nak masak, babah tapau mee goreng jek untuk tetamu dari jauh.
thanks atok dan semua sudi beraya rumah kami Smile

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!