Family In Law

Aidilfitri 2015 | Berhari Raya Dengan Family Babah Ilham – Part 2

Friday, August 14, 2015

hari kedua beraya di ruma atok tipah.
makcik2 pakcik2 ilhams yang lain semua dah balik rumah masing2.
kami je yang terlambat sampai sini kan.
tak sempat pulak tu nak bergambar dengan mak long, mak andak ilham.
kat rumah atok tipah cuma tinggal family pok su je adik kepada atok tipah.
hari kedua di BP biasanya kami akan beraya ke muar.
pagi tu siaplah kami ke muar rumah mok teh (kakak atok tipah) dan pak long (abang tok ayah).
memang dah jadi rutin hari raya kami Smile

GAS_0281

budak berangan ni ha sempat posing sebelum keluar rumah.

GAS_0276

babah ilham dan pok su nya.

GAS_0273

atok tipah dan family pok su.

GAS_0280

atok tipah dan adik bongsunya hehehe.

20150721_113441

wefie dengan atok tipah hehehe.
pening atok tipah layan menantu dia ni hahaha.

20150721_113622

budak kecik sorang ni alhamdulillah tak banyak ragam sepanjang beraya.

20150721_113532

abang ilham nak menyelit pulak. siap muncung panjang tu hehe.

GAS_0314

lagi gambar kami berempat sebelum bertolak.

sampai di rumah mok teh di sungai sudah, muar dalam jam 12pm++.
berbual2 makan kuih raya siap2 terus kami ke parit perupuk rumah pak long.
atok tipah dan uda tinggal. lepak rumah mok teh petang nanti baru kami ambil semula.
alhamdulillah jalan tak jem. sampai rumah pak long dalam pukul 2pm.

20150721_170842

tuan rumah baru balik kerja hehehe.

20150721_170931

tak banyak snap gambar. biasalah dah berbual lupa semua.
thanks mai, mak long buat mee goreng sedap.
ilham tu ha lepas buat kes tolak aisy.
sempat lagi menapau rempeyek nek long.

20150721_173556

on the way balik.

20150721_173630

abang.. dah selamat belayar.
penat sangat dari sampai.. sampailah nak balik dia kerja main je.
habis mainan aisy jadi mangsa.

20150721_173757

awal2 jek adik berjaga.

20150721_180721

lepas tu, selamat juga belayar.
tahu2 sampai dah rumah mok teh semula.

GAS_0322

abang tak bangun.. jadi ummi posing dengan adik jek.

GAS_0323

kalau gambar elok je tu dari kamera babah la ye. hehehe.

GAS_0326

atok tipah dan kakaknya.. mok teh.

GAS_0328

yok dik kita menyelit pulak. hehehe.
lepas posing2 kami bergerak balik ke batu pahat semula.
sampai sana maghrib, tapau2 lauk kita makan malam ramai2 kat rumah pak teh ilham.
gambar kat rumah pak teh tak ada. dah sibuk makan lupa snap hehe.
lepas tu terus balik rumah atok tipah.
babah dah migrain hehehe.
sambung beraya last day di batu pahat.
marathon 4 rumah next entry hehe.

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!