BFF Ummi Ilham

Aidilfitri 2015 | Kunjungan Raya Mama Jie & Family

Monday, August 03, 2015

plan punya plan nak jumpa sebelum puasa.
sudahnya raya ha baru berjumpa.
maklumlah henbeg dah bertambah2 ni kan nak gerak pun kena fikir berkali2.

tak ada idea nak masak apa untuk diorang.
sudahnya buat mee goreng je, kitorang dinner pun makan mee goreng je.
senang sekali harung je kan.

20150728_224101faisal dan abang ilham, sekejap je ok lepas tu tak geng.
tak ngam lagi hehehehe.

20150728_224144ummi suruh faisal posing, skema ha posing dia.

20150728_224214farhana syok memain sesorang senangkan hati.

yang agak peliknya, dulu dua2 malu2.
sekarang dah geng dah. tu ha tengok gambar tu.

20150728_224242fewittttttt.. teha dan ilham.
bila ummi ejek teruslah mamat tu buat pe'el.

20150728_224246buatlah aksi ngengada dia tu kan.

20150728_224329nak bergambar ni pun ada yang dia tak puas hati berdua.

20150728_224344nampak tu dalam diam ilham nak dengki faisal.

20150728_224428
babah dan ayah diorang duk berbual ummi dan mama jie berwefie.
percubaan pertama.

20150728_224552percubaan kedua. syamil dan farhana pening nak layan.

20150728_224725(0)percubaan ketiga.

20150728_225419
ummi mama sibuk berwefie dengan adik2.
dorang duk berebut nak main duit syiling. gasaklah nak oii.

20150728_225508
frust wefie tak menjadi.. hahahahaha..
sudahnya suruh babah je la snapkan.
pipi ummi macam ada kemam bola golf pulak :p

thanks ye mama jie sudi datang beraya ke teratak buruk kami.
insya Allah nanti kami datang beraya ke taman nusantara pulak.
tak payah susah2 kalau ada nasi lemak pun cukup :p

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!